söndag 29 november 2015

Första advent

Tjolahopp! 

Nu är jag tillbaka! Så himla skönt - har faktiskt saknat att blogga något otroligt, men det var nog också bra att ha den här pausen för då kunde jag faktiskt fokusera på skolan. Nu är det mesta klart i skolan - tre inlämningsuppgifter och ett praktiskt prov så kan jag pusta ut lite igen.

Och igår var det lillajul! Jag ÄLSKAR den här väntetiden innan jul - all mat, alla dofter, pysslet, musiken, ljusen ... det är bara alldeles, alldeles underbart enligt mig. Roligt med festligheten sedan, tycker jag också. När man får klä upp sig och så. :)

Under veckan som gått har jag inte hunnit läsa vidare mycket heller - ett seriealbum och en novell är nog allt jag läst. Recension på dem borde dyka upp inom kort! Jag har faktiskt en herrans massa oskrivna inlägg - recensioner, i min brevlåda, länkkärlek, kanske någon tag ... tror jag skriver något idag, så får vi se när jag skriver mer (för inte kommer nästa vecka heller vara direkt lugn, kom jag på nu ...).

Känns bra att vara tillbaka, även om pausen var väldigt kort så märkte jag ju den ändå. Jag vill ju helt tydligt fortsätta blogga då, så känns fint att fortsätta nu igen! Tack för att ni stannat! :) <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar