lördag 21 november 2015

En liten paus

Näe hörrni, de där inläggen jag hade planerat för onsdag och torsdag dök aldrig upp, och efter det har här fortsatt eka tomt. Imorgon ska jag kolla Mockingjay part 2 och kommer alltså vara borta hela dagen, så inte har jag tid att skriva något då heller. Nu har jag då kommit till en slutsats: jag måste ta en liten paus. Egentligen kommer den knappt märkas alls, men jag måste nog skriva det här för att själv känna att jag KAN pausa, för att inte tänka bloggen borde uppdateras - bloggen borde uppdateras hela tiden.

Nästa vecka kommer vara superstressig på skolfronten, så jag kommer helt enkelt inte ha tid för bloggen. Något enstaka inlägg KAN dyka upp, men jag tvivlar på det. (Men nu när jag tänker på saken finns det åtminstone två relativt lätta inlägg jag vill skriva ... nåja, vi får se hur det blir.) Så jag tänker mig att jag pausar den här veckan, kanske är jag tillbaka redan på lördag, kanske på söndag. Men nu måste jag få bort den här stressfaktorn - vilket bloggen tyvärr faktiskt har börjats kännas som på sista tiden. (= typ senaste veckan - jag kommer INTE sluta bokblogga!!!) Sedan påföljande vecka ser riktigt tom ut, så då ska det bloggas minsann!

Så hej så länge, hoppas ni har det bra och läser bra böcker, så hörs vi när det känns lättare!

1 kommentar:

  1. Känner precis på samma sätt! Bara att komma tillbaka igen när det känns rätt du behöver inte stressa det är din blogg och läsarna kommer stanna kvar å vänta. :)

    SvaraRadera