söndag 25 oktober 2015

I min brevlåda #43 En massa fint

Hejsan vänner!

Nu har jag (igen) fått lite fina saker på posten. Det är inte superbra för jag läser cirka inget nuförtiden så högen med olästa böcker stiger bara. Jättemycket. Men glad är jag iallafall för jag har sett fram emot alla de här meeeegamycket (jag vet att jag säger så om alla böcker jag får men det är faktiskt sant om de här!!) så kanske min *typ* lässvacka kommer bli botad om jag tar tag i någon av dem? Let's hope so. (Kan ju varna er om att oktobers månadsrapport kommer vara en av historierns mest deprimerande månadsrapporter ...)
Först fick jag Eric skriven av Shaun Tan - som jag hade gett upp hoppet om att få för hade inte fått något svar av förlaget oh trodde den kom ut för evigheter sedan haha ... den är pytteliten och jag blev väldigt glad! Ska läsa den snart, den är ju kort och så men känner att jag ändå behöve ha tid att ta in den. Så att jag kn fokusea endast på den.

Så fick jag ett stort paket från rabén&sjögren med två böcker i varav den ena är Omänniskor skriven av Nanna Johansson och Kristoffer "Kringlan" Svensson. Jag vet inte för mycket om den för känner att det är bäst så - men den har ett ytterst snyggt omslag och är i samma format som bl.a. Djupa Ro - alltså inte häftat men typ dansk band ..?
Den andra boken jag fick av dem är Svart som ebenholts skriven av Salla Simukka - skäms lite men har ju faktiskt inte ens läst andra delen än. Men gillade ju iaf första och de är rätt så korta så kommer nog försöka läsa bägge snart.

Av finasta Modernista har jag också fått ett paket - Änglafall av Susan Ee låg i och den är Så Snygg!! Och verkar enormt bra. Tror den kan bli 2015s Outtalat ..?
Jag ska vara med i en bloggstafett som B Wahlströms håller i så därför fick jag boken vi ska blogga om - Jag och Earl och tjejen som dör av Jesse Andrews. Ska läsa den innan fredag, så lite press ... mer info om stafetten kommer senare idag!

Så har jag fått ett till paket av rabén&sjögren - den här gången med både lampskärm, målarbok och bilderbok i på temat Mademoiselle Oiseau kommer tillbaka. Boken är alltså en uppföljare till förra årets Boken om Mademoiselle Oiseau skriven av Andrea de La Barre de Nanteuil och illutrerad av Lovisa Burfitt. Är sjukt taggad på den och ska bli superkul att läsa. Blev också extra glad över rislampan och målarboken, som har stora bilden man kan färgglägga och hänga upp!

Tusen tack till rabén&sjögren, Modernista, Kabusa och B Wahlströms för de fina böckerna!

Har någon av er kanske läst någon av dessa? Vad tyckte ni isåfall? Eller vill ni läsa någon?

1 kommentar:

  1. Började precis läsa Änglafall och tycker den verkar väldigt lovande :)

    SvaraRadera