torsdag 15 oktober 2015

I min brevlåda #42 Bokmässan & sånt VIDEOOOOOOO!!!!!

Hallåhallåhallååååå!!!

Det tog ... duperlänge. Typ tre timmar. Plus de där timmarna det tog att redigera. Men NU! Nu är min första video där jag SYNS uppe på freakin' YouTube!!!

Så himela stolt.

Och den har musik! Tog typ det första bästa så det är inte världsbäst men det får duga - vad tycker du?

För ni kan ju förstås också se den. Den är inte bara där för att jag själv ska kunna kolla igenom den och skämmas. Eller vilja skryta. Beror ju på vilket humör jag är på ... den är där för ER! Så snällasnälla, klicka på play här nere eller sök upp den på YouTube - ditt val. Men kolla vetja! Och snälla kommentera något. Hade ju faktiskt varit lite sorgligt om jag inte fick någon feedback alls på detta cirkus sex timmar långa arbetet. (Näääe, jag ska inte börja spela in videos varenda dag tror jag. Men någon gång ibland - kanske jag lär mig något trick så det går snabbare?) (Lär mig ett trick tack.)
Och jaaa jag vet. Kvalitén hade kunnat vara bättre (men det vaaar den!?!), såsom också ljuset och klippningen. Men det är mitt första försök okeeeej!?! Hade det varit perfekt hade det varit nåt fel på mig.

Nu ska jag gå och skämmas i ett hörn.

Skämt åsido. När du läser det här ska jag åka/åker jag antagligen tåg till Helsingfors. När jag skriver det här är jag trööööött och ska kanske läsa lite och sedan sooova. För klockan är elva.

3 kommentarer:

  1. Va roligt att du gjort en video! Bra jobbat ! Kul att se alla böcker du fått/köpt :) jag har själv filmat många videor men aldrig vågat publicera dem, haha. Kanske snart.

    SvaraRadera
  2. Åh tyckte det var jättekul med en video! Brukar inte göra videos själv så kan nog inte komma med några bra tips tyvärr :) Men har du tid och lust tycker jag absolut du ska göra videos fler gånger!

    SvaraRadera