onsdag 23 september 2015

I min brevlåda #41 Snart är det bokmässa ..!

Hejhej finingar!
Jag har fåt en hel hööög med böcker de senaste ... två? veckorna. Nu tänkte jag visa dem för er! Och eh, ja - jag har fått några till sen bilderna togs ...
 Som ni ser på bilden så har jag fått tre stycken snyggos av Modernista. Den första jag fick måste nog ha varit Lögner av Sara Shepard, som alltså är första delen i Pretty Little Liars-serien. Jag har faktiskt redan läst den här, för B Wahlströms gav ut den för något år sedan. De slutade dock ge ut serien efter kanske fyra (?) delar, så den blev ju på hälft. Men NU har Modernista tagit över utgivningen! De kör på filmomslag, vilket ju kanske inte är sådär jättesmart då huvudpersonerna inte ALLS ser ut som skådespelarna ... hursom, så tänker jag läsa den rätt så snart för tror den går snabbt. Ska bli kul att läsa nu när jag sett på serien lite grann!

Den andra boken jag fick var den HETT efterlängtade Röd drottning skriven av Victoria Aveyard. Den är redan läst, för vi läste den i bloggbokcirkeln (det blev verklighet!!!) och pratade om den på söndag - var superroligt! Ångrar inte detta en sekund. Vad jag tyckte om den får ni veta ... typ snart. Ni vet ju hur det är med mig och att skriva recensioner snabbt ...

Den tredje boken Modernista har varit så vänliga och skickat mig är Monstrumologen av Rick Yancey, författaren till Den femte vågen som snart kommer på bio (typ nästa år någon gång.). Den är verkligen OTROLIGT fin, med illustrationer och grejs i början. Ah. Tror också den är rätt så utanför *my comfort-zone* så ska bli spännande att se.

Tusen tack för de fina böckerna. Modernista!
De två andra böckerna jag fått är inför en bloggträff jag ska närvara vid på BOKMÄSSAN på fredag (JHALGJHKLHLA). Den ena har jag läst, Sagan om Turid: Konungadottern av Emelie Östnäs och den andra har jag inte ens påbörjat ... Jag läser första delen i Half bad-serien nu, har kommit nääästan 100 sidor in. Så tror INTE jag ens kommer hinna påbörja Det mörka ödet av Sally Green innan fredag. Men men, sådant är det. Tack så hemskt mycket för böckerna, Berghs och Semic!

Så har jag dessutom fått två e-böcker! Som stjärnor i natten (A Thousand Pieces of You) av Jennifer Niven beskrivs som en blandning mellan Förr eller senare exploderar jag och Eleanor & Park och den har ju fått publicitet, om man säger så. Kanske inte riktigt lika mycket som de andra tåv, men hypen är nog ändå rätt så stor kring den? Jag ser iallafall fram emot att läsa! Förresten - omslaget, vad tycker ni? Från början gillade jag det inte så himlans mycket, men nu har jag börjar vänja mig och till och med gilla det rätt så mycket. Tror också att det blir bättre när man vet VARFÖR ..? Har sett att många andra typ ÄLSKAR det, vad tycker DU? Tack så mycket för e-boken, Lilla Piratförlaget!

Och den sista boken jag fått heter När hundarna kommer och är skriven av Jessica Schiefauer. Dens hype är inte heller direkt liten, så hoppas den överlever den ... (I think it does.) Tacktack till Bonnier Carlsen!

Vilka av dessa underbaringar 'r ni nyfikna på/har läst/bojkottar helt? Dela gärna med er av åsikter i kommentarsfältet! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar