måndag 7 september 2015

I min brevlåda #40 Augusti

Nu har jag fått hem lite nya böcker igen! Egentligen har jag faktiskt fått tre till idag, men de var inte planerade till det här inlägget så de får vänta lite. 
Jag har fått hem tre stycken mycket efterlängtade och två e-böcker jag redan läst.
Den överlägset mest efterlängtade av alla de fem böcker jag kommer skriva om var De odödligas sång av Julie Kagawa. Slutet på föregående del, De odödligas hunger lämnade mig i tårar och förtvivlan så ska bli spännande att se hur allting slutar. Även om jag ärligt talat inte riktigt minns vad slutet gick ut på ..? Hursom är jag supertaggad! OCH jag är freakin' blurbad på baksidan!!! Är sjukt himla glad över detta pga älskade ju verkligen tvåan, så känns väldigt kul. :') Tack så mycket för rec-exet till Harper Collins Nordic! (Och för att ni valde att citera mig med, för den delen ;D)
Den andra boken jag fick är tredje delen i en serie jag än så länge bara läst en del i hehe ... boken är alltså Sovarna av Maggie Stiefvater! B Wahlströms brukar ju bara skicka e-böcker nuförtiden men tur som jag hade så fanns det ett ex kvar efter att de haft en kampanj kring just den boken. Typ älskade ettan och äger okså tvåan så är mycket glad. Och den är så otroligt fin också!?
Jag fick faktiskt en annan bok också av B Wahlströms. Hälsningar från havets botten heter den och är skriven av Christina Lindström Anderson. Den fick jag dock som e-bok och har redan läst. (Pga perfekt att läsa e-böcker på bussen påväg till skolan!) Den var augustis överraskning! Tusen tack för böckerna, B Wahlströms!

En annan e-bok jag fått heter Som eld och är skriven av Sara Lövestam. Den har jag också läst! Den har ett alldeles trollskt språk och en hemskt somrig handling. Jag gillade men blev också lite besviken ... er om det i kommande recension! Tack så mycket för e-boken, Lilla Piratförlaget!
Och sist men inte minst har jag fått min första bok skriven av Katarina von Bredow! Hon är ju en väldigt käns svensk ungdomsförfattare så förstår egentligen inte varför jag inte läst hennes böcker tills nu? Håller hur som helst på med Släppa taget just nu och hittills verkar det mycket lovande! Känner tex igen mig i Elska onaturligt mycket ... tack så hemskt mycket för boken, rabén&sjögren!

Har ni läst någon av dessa? Eler vill ni kanske läsa någon? Omdömeee?

1 kommentar:

  1. De odödligas sång och Sovarna är riktigt, riktigt bra!!! ^^ Släppa taget ska jag ta tag i så fort som möjligt - hoppas jag...

    SvaraRadera