torsdag 6 augusti 2015

Top Ten Fairy Tale Retellings I Want To Read

Veckans Top Ten Tuesday får bli en Top Ten Thursday och veckans tema är tio retellings jag vill läsa. Roligt tema eftersom jag rätt så nyligen fått upp ögonen för retellings!
10. Beastly av Aex Flinn finns i hyllan och har gjort det ett tag så den borde ju bli läst, men jag är liksom inte särskilt pepp ...
9. The Wrath & The Dawn av Renee Ahdieh är en retelling av Tusen och en natt och har varit en rätt så stor snackis på booktube tycker jag.
8. Splinterad av A G Howard är en retelling av Alice i underlandet med enn snyggt omslag som rätt så många svenska bloggare tipsat om.
7. Dorothy must die av Danielle Paige är en retelling av The Wizard of Oz som verkar intressant!
6. Tiger Lily av Jodi Lynn Anderson vill jag läsa eftersom det är en Peter Pan-retelling och jag gillar Pan <3.
5. Fairest av Marissa Meyer är en längre "mellanbok" till The Lunar Chronicles om drttning Levana som kunde vara intressant att läsa.
4. Cress av Marissa Meyer är nästa på tur i The Lunar Chronicles!
3. The Slepper and the Spindle av Neil Gaiman med illustrationer av Chris Riddell är jag sååå nyfiken på, den är nog snygg också!
2. The Land of Stories av Chris Colfer älskar typ alla. ch jag tror jag också kunde göra det.
1. A Curt of Thorns and Rese av Sarah J Maas älskar också alla. Åh, vad jag vill läsa den!

Vilka vill ni läsa?

2 kommentarer:

  1. ACOTAR är såååå himla bra, skulle nog faktiskt säga att den är den bästa boken jag läst hittills i år. Eller förresten, den kan nog till och med vara min all-time favoritbok just nu. Alltså det är helt sjukt hur mycket jag älskar den, kan förmodligen läsa om den flera gånger utan att någonsin tröttna, vilket gör att jag försöker att inte göra den här kommentaren allt för lång (jag vill bara poängtera cirka tusen gånger om varför du verkligen borde köpa & läsa den här boken på stört, hehe). Men okej, vill bara säga att du borde läsa den. För den är typ världsbäst. kramkram

    SvaraRadera
    Svar
    1. ALLTSÅ HERRE JAG BARA MÅÅÅÅÅSTE LÄSA DEN ASAP DÅ!!! :OOO Men *förväntningarna* :O x))

      Radera