lördag 22 augusti 2015

SES VI I GÖTEBORG?!

JAG SKA PÅ BOKMÄSSAN I ÅR!!!!!!!!!!!

Jaa, capslock var totally needed.
Jag ska alltså till Göteborg!!! Och jag är Så Himla Pepp. För jag ska få träffa en del av er IRL! Hoppas jag. Jag tror jag är där på lördag (HOPPAS det inte är så himla trångt som alla säger ...) och söndag. KANSKE fredag (ej säkert än ... men troligen.). Jag har noll planer på vad jag ska göra, förutom några montrar jag vill besöka. Och typ att se Lisa Bjärbo. Och herregud Göteborg! Har aldrig vari där, och gud vilken snackis det är!? Så: vilka av er ska dit? Vilka dagar? Era bästa tips? Var brukar ni bo? Någon signering/något event/etc som jag bara inte FÅR missa? Låt kommentarsflödet svämma över av prat om bokmässan 2015!!

Ja och just det! Kulturkollo håller ju i ett "fantasymingel" i Bokbloggarnas rum, någon av er som ska dit? Jag skulle vilja såååå himla mycket men har ingen som jag säkert vet ska dit än så har inte anmält mig ... ehe. Hoppas det bara inte är fullt. SNÄLLA säg att någon av er jag typ vet ska på minglet så kan jag hänga med dig tack?

11 kommentarer:

 1. Jag ska vara på bokmässan fre - sön. Har inte alls tittat på vad som finns att göra än, men jag ska till bokträffen som opal håller i tillsammans med tre andra förlag på fredag efermiddag. Fantasyminglet hade jag inte hört talas om men låter ju hur kul som helst. Skickade iväg en anmälan direkt. Hoppas hoppas att det finns platser kvar. I så fall kan vi gå tillsammans om du vill? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajaja det vill jag! Det fanns platser kvar när jag anmälde mig, vilket var efter att jag sett att du anmält dig, så antagligen fanns det ju en plats till dig med .. så vi ses! Så himla roliiiigt!! :DDD

   Radera
 2. Aaaagh jag ska dit! Första gången för mig med! Jag ska vara där fredag och lördag så jag tycker definitivt att du ska dit på fredag också så jag slipper vara själv då typ alla kommer först på lördag haha. Jag visste inte ens om att kulturkollo anordnade fantasymingel men det låter ju jättekul men vill inte heller gå själv, ska vi testa att anmäla osa båda? :)

  SvaraRadera
 3. Jag ska dit på fredagen på bloggträffen opal håller och troligtvis på lördagen också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många verkar vara påväg till Opals bloggträff :)

   Radera
 4. Klart jag ska dit och klart vi ska träffas! Jag kommer befinna mig på mässan under lördagen och söndagen - som du redan vet - så vi får se till att träffas. Vore ju superkul! :) <3 Slängde iväg ett mejl med min anmälan till Kulturkollos fantasymingel, precis som du sa åt mig att göra haha. Så vi kan absolut ta sällskap och gå dit tillsammans ;) //Kraaam <33

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh känner att vi börjar bli ett litet gäng nu som ska dit - så himla kul! Och herregud fattar ej att jag kommer få träffa dig <33 :DD

   Radera
  2. På fantasy-minglet alltså, känner att det blev lite otydligt ..?

   Radera
 5. Sv: Nu har jag anmält mig! Ja hoppas det finns platser kvar! Jag tycker verkligen du ska vara där på fredag haha vill helst inte gå runt ensam och vad jag vet så är det ingen annan som ska dit på fredag. Om du kommer på fredag är du med på bokträffen som bland annat Opal anordnar, snälla. :) Hahaha vi ses där 😊❤

  SvaraRadera
 6. Vart har du hört att bokmässan ska vara tråkig? :| Det är UNDERBART. Böcker överallt, och fuck cancer-armband kan man göra och träffa alla andra bokbloggare som är där och författare :')

  Jag är där på lördagen också med Emme som jag bloggar med ^^ Har inte hört talas om fantasyminglet dock xD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte tråkig - herregud nej! - att det är TRÅNGT x))) Och det låter ju helt underbart, det du beskriver *-* Hoppas du får det kul och att vi kanske stöter på varann! :)

   Radera