söndag 28 juni 2015

Hejhej

Jag har bloggat väldigt ... spartansk den här veckan. Två inlägg har jag tydligen fått ihop och de är inte mycket för världen de heller. Menmen, så är det ibland. Det är sommar och jag har haft en hel del annat jag prioriterat. Det är ju kanske inte prio ett direkt att sitta och stirra på en skärm i några timmar.

Hursom! Idag har jag blivit konfirmerad! Heeela veckan har det fixats i mitt hus, mat har planerats och det har körts hit och dit på jakt efter saker vi inte har. Vi har målat om vessan (nu är panelen ljusröd! Tycker mycket om!) och utemöbler och jag har cyklat ner till byn i ösregn och kommit hem för sent. Jag har grillat så min rock kommer lukta rök ett bra tag nu är jag rädd. Jag har gjort det jag haft lust med och hjälpt till hemma så mycket jag tyckt jag behövt. (...) Jag har läst typ ett och ett halvt kapitel i Jag ger dig solen men sedan var jag för trött, hittills har det varit hemskt rörigt och alltsåååå kapitlen är Så Himla Långa! Men någon gång när jag har myyyycket tid och är pigg på att läsa ska jag väll faktiskt ta tag i den.

Nu märker jag att jag kommit in på sidospår men alltså: jag har konfirmerats idag. Det var helt okej. (=Mycket roligt!) Jag fick t.ex. en pekplatta och ett tangentbord man kopplar samman via Bluetooth så nu kan jag blogga hur mycket jag vill (okej, inte riktigt) utan att någon gnäller och vill ha datorn. Mycket trevligt! SÅ GLAD. Tacktack parenteser <3! Så fick jag lite smycken och rosor och kors och så, men det här är ingen visa-upp-vad-du-fått-blogg (förutom när det gäller böcker dåe..) så jag skippar gå in på det vidare okej.

Men alltså pekplatta! SÅÅ NICE! Nu kan jag ju läsa e-böcker riktigt bra också. Okej att det gått på mobilen, men gillar inte riktigt att ligga och läsa på den i sängen typ. Blir inte alls rätt känsla. Jag skriver ju förresten på min pekplatta nu! Det går fint hittills, bara man inställer tangentbordet till svenska är allt bra, annars faller prickarna från ä-å-ö bort och det vill vi ju inte.

Något som är lite tråkigt är dock att jag ska på läger från imorgon till lördag. Roligt för mig, tråkigt för bloggen. Som FAKTISKT KOMMER FÅ STÅ TOM alla sex dagar. För näe att jag hunnit skriva inlägg. Eller haft inspiration. Eller så. Jag har faktiskt rätt så mycket att skriva om, som jag redan nämnde i föregående inlägg. Jag har kommit på åtminstne två grejer nu, men nåja. Det får vi ta sen. Lägret jag ska på är förresten ett FBK (friviliga brandkåren)-läger! Aldrig varit på ett såhär stort förut, hoppaaas det blir roligt! *antagligen åtminstone ganska*

Så jaa ... det här var väll hej igen då för ett tag. Jag kommer igen få miljoner olästa inlägg på Bloglovin' men jag ska nog överleva. Jag kommer kolla kommentarer via e-posten regelbundet för kan int låta bli så även om inte jag skriver får ni gärna göra det ;-) eller skicka ett mail kanske? (elviraslilabloggomvarlden@gmail.cm)

Såå ha det superbt, älskar er, godnatt!

2 kommentarer: