fredag 8 maj 2015

2 saker

Jag är inte helt tillbaka än. Eller typ, snart, nästan. Hursom, så kommer det lite uppdateringar om det ena och det tredje lastat! Let's begin.
 
Här scrollar jag igenom kommande utgivning, helt casual sådär. Så plötsligt finns namnet där: Johanna Thydell. Det är fem år sedan hon släppte sin senaste ungdomsroman (Ursäkta att man vill bli lite älskad), nu har vi en titel: Mornitologen. Fråga mig inte vad det betyder, för jag vet inte, men det är nytt från Johanna Thydell, som jag längtat! Fem månader får jag stå ut ännu, sedan är det dags.
Sofie på Sofies bokblogg ska ha bloggstafett sommaren till ära! (Alltså inte nu.) Tillsammans tänkte hon vi skulle tipsa om den perfekta sommarboken, vilket låter superbt, tycker jag. Här kan ni läsa hennes inlägg! Jag hänger definitivt på, 7 juni smäller det. Hoppas vi är så många som möjligt som deltar!

Bild snodd av lekledaren

Såhär lite kort fick ni då höra vad jag ville uppmärksamma just nu. Vi får se hur det blir med uppdateringen på veckoslutet, har lite mycket just nu. Mängder av inlägg i huvudet har jag iallafall, så snart smäller det och blir fest!
 
Ha det bäst tills vi råkas.

4 kommentarer:

 1. Åh Johanna Thydell <3 Jag läste I taket lyser stjärnorna och grinade ihjäl mig. Sen har jag inte läst mer av henne, vet inte varför :O
  Jag har taggat dig i The Disney Book Tag!
  Kram
  Cecilia
  http://varbokvarld.blogspot.se/2015/05/the-disney-book-tag.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du ska försöka läsa Det fattas en tärning då också, tycker den är fantastisk!
   Tack så mycket, ska bli roligt att göra den! :)
   Kram

   Radera
 2. Heeej! Kul att du är tillbaka ;D
  Jag har läst både "I taket lyser stjärnorna" och "det fattas en tärning". Den sistnämnda gillade jag verkligen! Och den förstnämnda var sådär, även om jag fällde några tårar. (/grät)

  Men jag hade ingen aning hennes nya - ska garanterat kolla upp den mer! Är inte en mornitolog, en sån som håller på med fåglar? Eller jag har INGEN aning egentligen, kanske ska googla .. Haha.

  Kul att du skrev om blogggatafetten - för jag hade missat det totalt! O självklart ska jag anmäla mig!! /kraaam <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte också att I taket lyser stjärnorna bara var sådär, medan jag som du typ älskade Det fattas en tärning! Har trott att jag varit ensam om att inte älska I taket lyser stjärnorna haha ;D

   Ingen aning ... men är inte det ornitolog? Haha, jag vet faktiskt inte ..
   Ja gör det! Tror det blir jätteroligt :) Kraam <3

   Radera