tisdag 31 mars 2015

Top ten books I recently added to my TBR-list

Hallå!
Mitt Top Ten Tuesday kommer lite sent, men det kommer iallafall. Veckans tema är Top ten books I added to my TBR-list recently. Jag tolkar lite fritt och tar lite böcker jag nyss hittat som jag vill läsa, varvat med böcker jag vill läsa snart.
10. Girl Online av Zoe Sugg & Siobhan Curhan - Nyfiken :´)
9. Anna och den franska kyssen av Stephenie Perkins - Är SÅ taggad på denna!
8. Fangirl av Rainbow Rowell - Ska läsas snaaart.
7. Söta pojkar är bara på låtsas av Moa Eriksson Sandberg - Har inte varit så värst intresserad av den här innan, oklart varför. Men läste nyss hennes samarbete med Eva Susso, 8 saker du aldrig skulle våga, och tyckte mycket om, så nu duger det plötsligt.
6. The Last Time We Say Goodbye av Cynthia Hand - För att omslaget och antagligen nåt mer jag inte minns.
5. Allt the Bright Places av Jennifer Niven - Ska vara en blandning på FESEJ och Eleanor & Park, vem säger nej till det liksom?
4. Tredje principen av Anna Jacobsson Lund - pga denna recension.
3. Den enögda kaninen av Christoffer Carlsson - pga undernämna podcast där de tyckte att den har allt.
2. Onanisterna av Patrik Lundberg - Jag ville inte läsa den här så värst mycket när den kom (ja, jag medger att det var mycket för att jag inte gillar omslaget), men efter att ha lyssnat på senaste avsnittet av den fabulösa podcasten Allt vi säger är sant så vill jag läsa prick nu.
1. Nattsagor för sömnlösa av Johanna Wester - Den här visste jag inte ens att var en ungdoms/crossoverroman innan jag läste den här recensionen, som gjorde att jag fick upp ögonen för den. Vill läsa hemskt mycket nu!
 
Vilke böcker har ni nyss upptäckt att ni vill läsa?

6 kommentarer:

 1. Känner att det var ett tag sen jag kommenterade hos dig, så slänger in en liten kommentar! <3

  Girl online, fangirl och Anna & den franska kyssen är jag också sugen på! Dock tror jag att Girl Online lockar mig mest! Men den är ju än så länge bara på engelska.. Hade du tänkt läsa den på engelska? Eller ska den översättas?

  En sak jag inte har fattat är vad som gör Anna och den franska kyssen till en sån bra bok.. Det är väll en vanlig kärlekshistoria? Har dock inte läst så mycket om den.. !

  /kramizar :D (och glad påsk i förväg! Har äntligen påsklov nu )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ingen aning om Girl Online ska översättas .. är ärligt talat nog inte superintresserad, åtminstone inte just nu, så tror iallafall inte jag kommer köpa den ... men kanske om bibban tar in den eller ja, om den översätts, så kanske jag skulle läsa den :)

   Haha, ja, det undrar jag med! Därför vill jag läsa den ;D Har förstått det som att karaktärerna är underbara och historien bara allmänt ... bra. Men det ser man ju när man själv läser ;P

   Glad påsk till sig med! Och kraam <3

   Radera
 2. Vad kul att jag hittade hit! Jag ÄLSKAR att läsa och lite boktips är aldrig fel! Själv är jag sugen på Jojo Moyes böcker just nu. Min frisör och jag diskuterade böcker idag och hon nämnde att dessa ska vara så bra! Men först ska jag läsa ut Drakarnas dans av G.r.r Martin och Tracy Chevaliers Flicka med pärlörhänge. (jäpp, jag läser två på samma gång!) Kul att du skriver VARFÖR du vill läsa dem också istället för att bara "den verkar ju ganska bra... Kanske?" som många gör!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, är alltid roligt när nya hittar hit! Är också väldigt nyfiken på Jojo Moyes - har faktiskt hennes Livet efter dig hemlånad, men den är så tjock så jag tror den får åka tillbaka till biblioteket snart ... om jag inte får akut behov efter den. Typ. Vad roligt att du läser GoT! Dem vill jag också läsa, någon gång ... Flicks med pärlörhänge hade jag aldrig hört om, är den bra?

   Radera
 3. Åh! Du borde läsa "All the Bright Places" typ NU! Haha <3 fast vill inte överhajpa heller (alltid livrädd för det) så ja...

  Nattsagor för sömlösa har jag hemma men inte börjat på än. Den ser väldigt vintrig ut så jag har väl skjutit upp det i jakt på vårkänslor ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte det är någon fara, rätt så många har nog hajpat den redan haha så det finns ingen räddning mer ;D antingen älskar eller hatar jag väll då antar jag ... näe, men det finns ju alltid risk att bli besviken. Men tror faktiskt inte jag sitochslutligen har så höga förväntingar på den för Eleanor & Park gillade jag inte såså mycket, ärväll det som gör att jag inte är eld och lågor i väntan på att ta mig an den ... men kanske vore något att läsa den på originalspråk - så skulle jag för en gång skull läsa en möjlig favvobok FÖRSTA gången på originalspråk ;D Nu blev det en massa flum men så är det ibland.

   Åå, vad jag blir avis! Vill också ha den hemma, tycker så mycet om omslaget också <3 Men känner igen mig i det där med att den verkar vintrig, vissa böcker SKA man helt enkelt läsa en viss tid på året ju ;D

   Radera