lördag 28 mars 2015

Har ni sett?!

Det har jag. Och jag antar att ni flesta säkert också gkort det vid det här laget. Hursomhelst: trailern för Papertowns är ju ute! Förra torsdagen (har jag för mig ..?) såg jag den, men jag har liksom inte kommit mig för att skriva om det trots att jag ända från början tänkte det.
Hursomhelst. Jag tror att den kan vara hemskt bra. Men: den verkade liksom lite ... typisk? Tycker jag. För filmig. För lite John Greenig. Men jag vet inte, kanske bara var hur tailerna var gjord ... men en annan sak: hur Cara Delevigne pratar. Hon har så himla mysko röst? Jag vet, så får man inte säga. Men jag stör mig faktiskt lite på det ehem ... Samtidigt så är ju Margo ganska mystisk, så passar ju på det viset.
 
Men fint gjord verkar den vara! Ser väldigt mycket fram emot den faktiskt, är alltid jätteroligt att se en bok omgöras till bioduk.
 
Hur tycker ni det verkar? Är ni peppade?

3 kommentarer:

 1. Jag har inte sett trailern än men eftersom jag följer John Green på youtube så har jag sett ganska mycket ändå ;D Tänker inte se trailern innan jag bestämt om jag ska läsa boken först... Vet inte riktigt hur jag ska göra :P Jag har förresten taggat dig! Hoppas du vill göra den ;) http://bokbeate.blogspot.se/2015/03/tagg-en-bokbloggares-hemliga-liv.html

  SvaraRadera
 2. När jag såg trailern blev jag väldigt sugen på att se filmen, men känner lite som du att den verkar vara lite som vilken film som helst eller hur man ska säga. :)

  Jag har taggat dig på min blogg: http://inutienbok.blogg.se/2015/march/tagg-en-bokbloggares-hemliga-liv-2.html

  SvaraRadera
 3. Jag är jättetaggad på självaste filmen för den känns så amerikansk och typisk liksom, men jag tyckte inte att boken var speciellt bra. Filmen verkar bättre :)

  SvaraRadera