tisdag 17 februari 2015

#läsOSalot Litterära toner

NU kommer mitt bidrag till den fjärde (enligt mig svåraste) - och sista ;( - grenen i läs-OS-a-lot. Musik och litteratur, handlar det alltså om. Man skulle egentligen antingen skriva en egen låt till en bok eller göra typ nen spellista till en bok. Men har för mig att någon av värdarna också skrev att man kan skriva om någon låt man kopplar med en bok *lusläser allas inlägg* - nähä, inte? Nu kan jag inte hitta det .. nåja, mitt bidrag till den här grenen blir iallafall:
För alltså - för mig går det bara inte att inte tänka på den här boken när jag hör den:
Först - Veronica Maggio och Sandra Beijer hör ihop i min hjärna. Väldigt mycket. Det var Sandra som fick mig att börja lyssna på Veronica, de skriver båda om tonår och kärlek och sena nätter. De hör ihop, i mitt huvud.
Dessutom - Sandra berättade i nån podd (har jag för mig..?) att boken först hade en mycket längre titel - för lång. Så hon ändrade den och tog faktiskt inspiration från Maggios låt!^^
Och - jag märkte det ju faktiskt själv med. Och jag tycker mycket om sången och älskar boken - så ja, jag tänker väll relativt ofta på Det handlar om dig.
 
Det var mitt lilla bidrag! Tuuusen tack för den positiva responsen på mitt förra inlägg - blir så sjukt himla glad i hela mig! Ni är bäääst ♥
 
Nu ska jag kanske se en film (kanske) eller läsaläsaläs-spurta det sista i läs-OS-a-lot för i år. Alltså kan inte välja!?
 
Heja heja - ni hinner i tre och en halv timme ännu!!


4 kommentarer:

 1. SV: Förlåt för sent svar xD Men jaaa Prison Break är jättebra :'D Du borde definitivt se den :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska försöka göra det då! :D

   Radera
 2. vill verkligen läsa den boken

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde du veeerkligen försöka göra!

   Radera