torsdag 25 december 2014

I min brevlåda #31 Jul

Varje år (eller de senaste åren) önskar jag mig ett tiotal böcker i julklapp, men oftast brukar jag slutligen få typ en. Så även i år - men alltså jag klagar inte! För fick mycket annat fint, så förstår ju Julgubben. Om man önskar sig annat kan det ju inte bli så många fyrkantiga, platta, hårda paket.
Hursomhelst så fick jag en superfin bok under granen. Som jag velat läsa jättelänge. Och velat äga. Pga SÅ FIN I INBUNDET. Med dustjacket och allt <3 Boken jag fick är Mörk ängel av Laini Taylor, första delen i trilogin om Önskemånglarens dotter, utgiven på Bazar 2013. Jag har kommit runt 70 sidor och oj vad jag tycker om den! Lite på samma sätt som jag tyckte om Outtalat. Alltså jättemycket.
Så fick jag en LP-spelare (<3 här ska skaffas skivor!), en magnettavla, gröna Stan Smiths, en Kitty-anteckningsbok, en jordglob från Indiska, doftljus, tekoppar och lite andra små fina saker. Är så glad för allt! Tack till alla tomtar!
Fick ni något bokigt och var er julafton bra? Tack för att ni läser, betyder så mycket!

4 kommentarer:

 1. Det var en supermysig jul! Jag fick många julklappar som jag gillade även om jag inte fick någon bok i år. Tack för din fina blogg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra! :) Tror att rätt många "bokälskare" faktiskt inte direkt får så mycket böcker till julen, för finns ju en massa annat fint man vill ha ;D ^^
   Tusen tack för att du läser och gillar <3

   Radera
 2. Åh, Mörk Ängel är ju en bra bok. Hoppas du fortsätter att tycka om den. :)
  sv: Självklart får du låna listan om du vill. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gjorde jag! :D Tack så mycket, då kanske jag gör det :)

   Radera