måndag 8 december 2014

I min brevlåda #30 Modernista


Och jag fortsätter "fangirla" Modernista. Ser inga tecken på att jag kommer sluta, tvärtom ...
För nu har två fina böcker från dem landat hos mig igen! Jag är så glad så glad ... de är så fina!
 
Outtalat är otroligt snygg - texten och "krumelurerna" är i guld och huvudnyansen är ett mellanting av rött och rosa - och profilerna! Så snyggt. Den är faktiskt redan utläst. Ni ska snart få en ordentlig recension - spoiler: jag kan inte vänta till nästa del. Kan. Inte. Vänta.
 
Uppstigandet ska jag nog också läsa snart - men har blivit så mycket Modernista på sistone så andra förlag kanske känner sig orättvist behandlade (skämt åsido) och har en massa annat som borde prioriteras. Kanske försöker läsa den tills rec-datum i alla fall - 12.12. Känns inte helt omöjligt?
 
Förresten - det var ju Uppstigandets omslag jag tyckte var så himmelskt vackert när jag först såg det, alltså det de först hade. Om de behöll det omslaget? Nej. Förstås inte. De tog det otroligt tråkiga och faktiskt nästan fula omslag som originalet har. Och redigerade det litegrann. Usch och fy när förlag gör så ... hoppas innehållet är bättre då iallafall. Och är väldans coolt att den inte ens kommit ut på engelska än?! Feeling so honored. Eller så borde ju alla svenska läsare göra egentligen - men iallafall: GO MODERNISTA! Och tusen tack!

Varför inte detta? Så sjukt sjukt SJUKT himla vackert!!! Vill ju hänga upp på väggen gah.
Har ni läst någon av ovannämnda? Vad tyckte ni isåfall?

7 kommentarer:

 1. Jag har läst Outtalat på engelska och gillade den väldigt mycket. Uppstigandet håller jag på att läsa nu och än så länge är den bra :) Jag gillade först inte originalomslaget och hoppades på att de skulle behålla det där vackra omslaget, men när jag väl fick boken i handen så tycker jag rätt bra om den ändå x)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker fortfarande inte om Uppstigandets omslag suck ... men man vänjer väll sig :´)

   Radera
 2. åh e det bra böcker?? :')

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uppstigandet har jag inte läst - men hoppas den är bra! Och Outtalat älskar jag :D <3

   Radera
 3. Visste inte att de tänkt ha det där omslaget först, men det var ju sjukt mycket snyggare?! Antar att det måste verkat för "vuxet" för målgruppen eller något, men vad synd! :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA DET ÄR DET! :( Och ja, så kan det ju vara ... men vi är ju målgruppen och älskar det? Haha :P

   Radera
 4. Hej, jag ville bara kika in och tipsa om en tävling jag har på bloggen! Jag lottar ut ett presentkort på 1000 kronor hos Klockkungen, där det finns klockor som tex Michael Kors, Marc By Marc Jacobs, Daniel Wellington och Fossil! http://fashionjoint.se/2014/december/vinn-1000-kronor-hos-klockkungarna.html#comment Hoppas du får en fin dag!

  SvaraRadera