fredag 5 september 2014

I min brevlåda #27 Åh, hösten!

Är ett tag sen jag gjorde ett IMB-inlägg, men nu har det under typ tre veckors tid ramlat in lite godingar så kändes så nu är det dags igen! Den här gången är det böcker som snart blir film, en helt oväntad bok och lite ungdomsböcker från Harlequin.
Och jag bara förvarnar: det kommer definitivt bli fler IMb-inlägg under en rätt så snar framtid. För höstens utgivning är quite awesome.

Om jag stannar - Gayle Forman
Jag vet inte riktigt vad jag förväntar mig av den här, men jag vill läsa innan jag ser filmen (som jag vill se) och många har ju gillat så ser riktigt mycket fram emot att läsa! Jag tror att den är slut på rätt många ställen, men Barnens bokklubb hade den för typ 3 e (20 kr tror jag det var ..), så då var man ju helt enkelt tvungen att beställa hem. Den är mycket tunnare än jag trott, men texten är rätt liten och trång så direkt enkel tror jag inte den är ... hoppas nu bara på att den kommer lyckas beröra mig på något plan!

I dödens labyrint - James Dashner (The Maze Runner #1)
Så, jag har hört både strålande och mindre smickrande tankar kring den här. De flesta verkar vara helt kära, men så finns det också vissa (Mimsan) som rent av hatar ... så vet inte riktigt vad jag väntar mig, eftersom jag litar på allas omdömen! Ska iallafall försöka att inte läsa den med för höga förhoppningar, för att undvika att bli alltför besviken. Kommer försöka hinna med inom en snar framtid! (eftersom filmen kommer snart ...) Tusen tack för rec-exet, Semic!

De odödligas hunger - Julie Kagawa (De ododligas regler #2)
Har ännu inte knåpat ihop någon recension på den första delen, men tyckte väldigt mycket om den gjorde jag och ser mycket framemot att få läsa uppföljaren. Har dessutom hört/läst att den ska vara bättre än den första delen, så förväntningarna är tyvärr rätt höga ...
åh, älskar omslagets yta!

Echo & Noah - Katie Mcgarry
Usch, vill inte ens tänka på den här boken ... har redan läst och tyckte tyvärr inte om den särskilt mycket. Alls. Blev definitivt besviken eftersom många som brukar vara hemskt kritiska och som jag ofta har liknande tankar som typ har älskat den. Men tyvärr blev jag väldigt besviken.
(Ni som är vän med mig på Goodreads vet det antagligen redan dock ...)
japp, läst är den

Ink - Amanda Sun (Nån serie #1)
Åh, låt oss beundra omslaget.
Är det inte rätt fantastiskt?! Innehållet låter också intressant med nånsorts japanska pappersgudar. Kommer antagligen börja läsa med rätt neutrala förhoppningar dock, eftersom jag inte vet många som ÄLSKAT den.

Tusen tack för rec-exen Harlequin!^^
bjuuutiii

Röd som blod - Samma Simukka (Lumikki #1)
En finsk thriller-trilogi! Är hemskt "exalterad" över den här, tror definitivt det kan vara bra! hade från början tänkt att jag kanske skulle försöka läsa den på finska, men när jag helt oväntat fick den i brevlådan så blev jag helt überglad! Och den är så fin! Sidorna har röda kanter! Och känner mig så utvald, som fick den som förhandsläsning utan att ha bett om den. ^.^ Triljoner gånger tack, Rabén&Sjögren!
alltså gawd, älskar sånhärna detaljer på böcker!

Något ni har läst eller är intresserade av? Något jag gärna får prioritera?

AMAGAD jag älskar att vara bokbloggare.

5 kommentarer:

 1. Läs Maze Runner - I dödens labyrint!! Men de andra verkar också bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer definitivt försöka läsa den snaaaart! Läste din recension på den så fattar ju varför du tycker jag ska läsa den först ;D men kom en till liten bok på posten i fredags, som jag kanske möjligtvis inte kunde låta bli att läsa ... men nu är det gjort så ska sätta tänderna i dessa genast! ^^

   Radera
 2. Åhh.. är också sugen på att läsa The Maze Runner! :D Ska ta och boka den på bibblan imorgon.. för den är beställd av dem och har inte kommit än! Men man vill ju vara först sen när den kommer! För den kommer ju på bio sen.. men det är 15-årsgräns på den! :| Det var samma med filmen Divergent.. >.< blir tokig.
  Är även nyfiken på boken Noah & Echo.. men det låter inte så positivt om boken enligt dig ;) .. så får väll se! Väntar nog i alla fall tills den kommer ut på bibblan. Vet inte så mycket om de andra böckerna, tyvärr!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch vad tråkigt med 15-årsgräns!! Men iallafall här i Finland får man gå då om man är 3 år yngre och har en vuxen med sig ..? :P vet ju inte om det är så i Sverige men men ...
   Nej, jag tyckte verkligen inte direkt om Echo & Noah, men många andra har ju gillat den så kan ju bra hända att du då också gör det :-)

   Radera
  2. Tror tyvärr att det inte gäller i Sverige! För läste att man inte få gå under 15 år.. även om man har vuxen med sig! :/ vilket är så synd! För en av mina killkompisar vill se den.. och då är det tråkigt att vänta tills den kommer ut på nätet, hemma.. för det är roligare att se med andra!

   Förresten.. tyckte jag såg att du lagt upp ett inlägg om Chanslös.. på någon feed! Tror det var på blogger.. eller bloglovin.. men jag hitttar inget inlägg på din blogg? :(

   Radera