fredag 27 juni 2014

Delirium - vi har ett pilotavsnitt! Eller wait ... what?

Jag kollade igenom mina gamla utkast och där fanns ett inlägg där jag skrivit upp vilka filmer jag vill se, och där med fanns Delirium. Ni minns kanske att det för rätt länge sen talades om att den skulle komma som serie? Med Emma Roberts i huvudrollen som Lena. Men efter det har jag inte hört något om det, så idag sökte jag lite på det och som jag förstår det så har FOX, som väl från början skulle visa serien, typ ... struntat/kasserat serien. Eller nåt. Men de ska alltså inte göra den mer. Som jag förstår de så gjorde de ett pilotavsnitt men det var det med det. Men nu har väl hulu/wigs tagit upp det här igen och från och med 20 juni kunde de som bor i USA se pilotavsnitten här.
Men jag kan alltså inte se det. (buuhuuu) Trits at de nu visar pilotavsnittet så verkar det inte som att den ska bli en riktig serie för det? Nån måste väl pick it up eller något och påbörja filmatiseringen av hela serien, men det har då väl inte hänt än. Men några fler avsnitt verkar det som att vi/de får.
Hoppas hoppas någon nappar på den här serien för jag skulle verkligen bli glad om det hände!
Skulle någon kunna vara så vänlig och förklara det här för mig? (haha)
Vad tycker ni om att Delirium kanske blir en hel serie? Tumme upp eller ner?
Traileeern ^^
Här finns artiklar angående det.

2 kommentarer:

  1. Jag gillade inte alls det första avsnittet. Många ändringar som gjorde det mycket sämre enligt mig. Inte alls likt boken. Allt gick väldigt fort också, första avsnittet var hela första boken om jag minns rätt. Men det borde iaf komma minst 2 till avsnitt så det blir något slags avslut :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsch vad synd :/ böckerna är ju så fruktansvärt bra så man tycker ju att de kunde satsa lite ... men suck, då ska jag inte gå in med för höga förhoppningar när jag ser det, men låter bra med två till avsnitt iallafall! :)

      Radera