tisdag 13 maj 2014

Sommarutgivning 2014

Nu har jag igen tittat lite på kommande utgivning... och det ser inte bra ut! För min olästhög då alltså. Alltså JÄTTEMÅNGA böcker jag är intresserad av kommer översättas till svenska! Nu går jag bara igenom dem jag är mest intresserad av, sen kanske det kommer ett med nytt i pocketväg och sen ännu ett närmare augusti då många inte har något omslag än.
 
MODERNISTA
Jättemycket bra ska det ge ut! Älskar Modernista, både deras utgivning och liksom...hela alltet! Deras böcker är så himla fina, de ger inte ut hemskt många böcker men de de ger ut verkar de välja med omsorg då de oftast ger ut riktigt bra böcker. Nåja, här är de de ska ge ut under en snar framtid:
 
augusti
Har inte läst Insurgent eftersom jag inte var jätteimponerad av Divergent. Jag gillade den dock och kommer definitivt läsa slut den här serien som det ser ut nu.
 
juni
En samling noveller ur Fours synvinkel. Definitivt intresserad! Vet dock inte när det är meningen att man ska läsa den, sist?
 
augusti
Jag. Vill. Läsa. Den. Här. Tänkte faktiskt i typ förra veckan att någon borde översätta den, fattar ni hur glad jag blev när jag såg här att Modernista faktiskt skulle göra det!!! Verkar så bra.
 
Liknande omslag ^^ haha.
 
augusti, Semic
Många verkar gilla och kommer dessutom på bio snart, absolut intresserad.
 
september, B.Wahlströms
Ingen aning om vad den handlar om, men det verkar bra. Vill läsa.
 
Det var de jag ville uppmärksamma nu! Sen så kommer Insurgent som pocket, en ny av Jandy Nelson, en ny av David Levithan, en nya av Ursula Poznanski, Mörk ängel som pocket.... kommer nog skriva ett liknande snart.
 
Om ni är intresserade, vill säga?
Nån som läst nån av ovanstående? Tycke?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar