måndag 3 mars 2014

Bokbloggsjerka 28 februari - 3 mars

Har inte svarat på jerkan som hålls av Annika på heeeeemskt länge. Men nu kom jag på det, och jag vet, nästan för sent, men jag hinner! Så veckans fråga är:

jerka11Har du gjort några fynd på bokrean i år? Om ja, vilken bok är du särskilt sugen på att läsa? Om nej, vad fällde avgörandet för att du bestämde dig för att avstå?

Japp, det har jag! Jag fyndade sju böcker, och är nöjd med alla! Mest nöjd med de från X publishing (Jag, En & Naomi & Elys kössförbudslista) då det lagts ner...tycker det är så sorgligt! Om Nattens cirkus hade funnits som inbunden hade det blivit den, men typ en vecka efter att jag förhandsbeställt meddelade de att den var slut...suck, typiskt! Men besätllde som pocket istället, och är glad för den med. (Men den är tjoooooock!)

Mest sugen är jag nog på Jag, En, tror jag. Eller Nattens cirkus. Har dock redan läst Het men känns inte som att jag var mest sugen på den... Men bådas många sidor i kombination med min dåliga läslust avskräcker mig, oich reaböckerna kommer nog hamna i skymundan en tid framöver.

Jag beställde alla på adlibris!

Vad fyndade ni då?

6 kommentarer:

 1. Jag vet inte om jag fyndade, jag köpte fyra billiga men för mig okända böcker, och byggde på min alldeles för digra hög med olästa böcker...

  SvaraRadera
 2. Jag, En beställde jag också på Adlibris, får den förhoppningsvis på onsdag. :-) Ser fram emot att läsa.
  Nattens cirkus har jag hemma i bokhyllan, oläst än så länge, inbunden, köpt till fullpris. :-)
  Visst är det kul med rea och nya böcker!

  SvaraRadera
 3. Är också nöjd med mitt reafynd från X publishing, Jellicoe Road, då dom släppte så snygg utgåva av boken! Även om Gilla Böckers senare utgåva är liknande, så är den inte lika fin :)

  SvaraRadera
 4. Nattens cirkus är jag också väldigt nyfiken på.

  SvaraRadera
 5. Jag, En ångrar jag att jag inte klickade hem på rean. Nattens cirkus tyckte jag väldigt mycket om, hoppas du kommer gilla den.

  SvaraRadera