måndag 25 november 2013

I min brevlåda #19 Den är äntligen HÄR!

HEMMA HOS MIG! Den där underbara, tjocka, vackra, sista delen i en fu***ng amazing bokserie. Boken som ni tillsammans med mig har gått och väntat på. I typ ett år. Okej, min väntan var bara i lite under ett år, men den var desto mer hemskt. Som tur fanns Berättelser från Engelsfors där för mig, men den var en klen tröst.

Det är ju förstås Nyckeln jag pratar om! (skriver*) Och när den äntligenäntligen kom så var väntan nästan olidlig. Jag var egentligen rätt säker på att jag skulle slänga mig på den direkt. För jag älskar Engelsfors värld. Jag älskar beroendet böckerna bringar mig. Men samtidigt har jag gett mig på en utmaning som går ut på att läsa tre böcker. Jag skulle läsa tre första i Iron fey. Jag har läst den första, och utmaningen slutar på lördag. Whoopsie.... Men det är ju inte hela världen. Tror inte jag klarar av att vara utan Nyckeln. Men jag vill inte den ska ta slut! Då kommer jag att bli helt förkrossad. Och sen kommer väntan bli desperat när jag väntar på filmen. Men vet ni, de kanske gör ett till seriealbum! ♥

Tuuuuuuuuuuuuuuuuusen tack till Rabén&sjögren som skickade den till mig!!!!

 
Jag har kommit typ..300 sidor nu. Och jag älskar. Dessutom kom jag hem tidigare än väntat idag och det var inte för att jag är sjuk utan för att jag är too cool for school punkt.

1 kommentar:

  1. Jag gillade inte Cirkeln så där jättejättemycket och har inte ens läst Eld än, men alla andra verkar ju älska serien så jag kanske borde göra ett andra försök? Den ser så mysig ut på bilden haha! ;)

    SvaraRadera