måndag 18 november 2013

I min brevlåda #18 - CITERAD!


Okej. Egentligen är det väl möjligtvis rätt vanligt det där med att bli citerad. Men IALLAFALL! Jag har blivit citerad på en bok under mitt första år som bokbloggare. Eller, är jag bokbloggare? Vet faktiskt inte. Men tror nog att jag ganska långt är det.

Hursomhelst.

Idag när jag fyratiden kom hem och kollade om det kommit nån rolig post till mig, så låg där ett paket. Jag anade vilken boken var, då jag endast beställt hem två böcker under sista tiden som inte kommit, och den ena inte skulle rymmats i ett så litet paket. Boken var Semlan och Gordon: Meningen med ett (mitt) liv av Moni Nilsson från Natur&Kultur och den är den sjätte boken om Semlan och Gordon, jag hoppas att denna verkligen inte är den sista! You know how mycket I like that serie?! Gillar jag den? Nej. Hatar jag den? NEJ. Älskar jag den? JA! Och jag har alltså blivit citerad på dens baksida.
Ääälskar denna serie! Så sjuuukt underhållande och mysig och bra!
Har jag tydligen skrivit. Om jag hade varit de skulle jag kanske dock inte valt just det stället att citera men joo.... Och det jag tycker är lite mer fantastiskt är att jag aldrig frågat dem efter recensionsexemplar så de har iallafall inte hittat min blogg via det. Och de hade redan skickat den till tryck när jag frågade efter denna. Så de citerade helt själv. Känns rätt jävla fantastisk.

Men jag vet inte. Egentligen går väl bokbloggare omkring och blir citerade typ hela tiden. Men jag blev väldigt glad. Jag typ började hoppa och ropa och sprang direkt till mamma och berättade! GLAD.

Men sen har jag samlat på mig lite fler böcker under förra veckan också. Som jag inte hunnit visa.


I do not lie.


 
Nikkis dagbok hade jag ingen aning om att jag skulle få. Men rätt roligt iallafall! Kanske inte en bok jag hade gjort allt för att få läsa om jag inte fått den, men den är väldigt fin. Har redan läst den då den är väldigt lättläst. Typ skriven som Dagbok för alla mina fans. Kan inte säga att jag direkt gillade så mycket men håller på med en recension (som dock först får publiceras 22 (alltså på torsdag..).

 
Ja. Jag hade kunnat låt bli att beställa denna. Men har läst ettan och vill typ äga den iallafall...men jag tror inte att den kommer ta länge att läsa och hursomhelt var noh ettan helt bra!
 
Sen så har jag fått hem Sommarregler av Shaun Tan från Kabusa. Den har jag även läst och måste säga att detta nog är hittills den bok av Tan som jag minst förstår...eller The red tree kanske. Men den var en fröjd för ögat och recension kommer förstås!
 
Har dessutom fått Rekviem av Lauren Oliver och Stad av aksa av Cassandra Clare som E-böcker från Bonnier Carlsen.
 
Tack så mycket för dessa Modernista, Alfabeta, Natur&Kultur, Kabusa och Bonnier Carlsen!
 
Nån av dessa ni vill läsa/har läst? :)
 
PS. Ingen jerka denna vecka! Blev dock ingen för mig förra veckan heller....

2 kommentarer: