fredag 13 september 2013

Ville bara säga...

...att jag vann Barnens bokklubbs novelltävling i år! Eller, jag var en av tre vinnare (men de skrev i mailet att jag hade vunnit om det bara varit en vinnare!!), och vinsten är ett bokpaket och ATT NOVELLEN PUBLICERAS PÅ NÄTET TILLSAMMANS MED FAKTA OM MIG. Eller, iochförsig är det kanske inte så häftigt, jag hade ju kunnat lägga upp den här på bloggen till exempel. Men det att jag vann...alltså, ni vet inte hur himla glad jag blev när jag läste mailet där det stod. Väldigt väldigt himla glad blev jag. Fick egentligen veta det redan förra torsdan' (alltså förra veckans trosdag), men har väntat med att berätta tills den finns på nätet. Är så sjukt himla jävla stolt nu.
 
Jag kom förresten på hela historien när jag skulle sova en kväll, jag steg upp, skrev ner den och försökte sova igen. Och jag ongrar verkligen inte att jag steg upp och skrev ner den. Tänk om jag inte hade gjort det, och glömt storyn nästa dag?!
 
Här är förresten länk till novellen, om ni skulle råka var intresserade: http://www.barnensbokklubb.se/insant?p=26719#article

Gjorde typ ett omslag till den också, skickade med det när jag skickade novellen, men det publicerades tyvärr inte på hemsidan.... :P
 
Titeln hade jag förresten stora problem med, kom inte för allt i världen på nån bra. Till slut blev det typ första meningen i novellen, då allting också kretsar kring den stunden.
 
Såhär presenterar de min novell på hemsidan: Elvira Niemi är en av tre vinnare i 2013 års novelltävling. Läs hennes novell som handlar om när ens bästa vän berättar en stor hemlighet.
Och det står ju i början att jag skriver ner mina känslor och så vidare, men så var dock inte fallet i denna novell. Här var det enbart fantasin jag använde. Och jag måste ju nog tacka alla böcker jag läst för att jag då säkert kunde skildra det mer verklighetsenligt.
 
Men ja, jag blev väldigt nöjd med novellen och är sjukt glad över det här. Haha.
 
 
Dessa två sånger har jag sjungit på idag.^^ De har ju liksom ingen som helst likhet med varandra, men När lyktorna tänds hade jag på huvudet när jag vaknade och har haft sen dess, och Party in the USA lyssnade vi igår på på gymnastiken när vi gick runt en spånbana och jag började nu sjunga på den igen när vi gick på den där samma spånbanan...
Hade friluftsdag idag förresten. Det var väldigt roligt. Vi hade dragkamp (sjuorna mot sjuorna och åttorna mot åttorna osv först och sen vinnaren i varje klass mot de andra vinnarna...), stövelkastning, terränglöpnings-stafett, mass-stafett och frisbeegolf. Jag hade väldans roligt, men fick himla sjukt i händerna av dragkampen och så feila jag en grej i terränglöpningen (men det behöver vi ju inte gå närmare inpå...;). Mass-stafetten gick väldigt bra, vi blev typ 3-4 av niorna och åttorna också! :D
 
Hurdan dag har ni haft idag? Och har ni förresten några fina musiktips, känns som om jag lyssnar på samma musik hela tiden nu!
 

11 kommentarer:

 1. GRATTIS! Gud, vad kul! :D

  (Såg förresten att du följer min kompis blogg: skogsmoln. Känner du henne? Är nyfiken :) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tacktack, ja det är det ju :DD väntar med spänning på bokpaketet...

   Radera
 2. Grattis! vad kul! och vilken fin novell. Jag gillar ditt språk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, gud vad glad jag blev!!! :D

   Radera
 3. Grattis! :)
  Din novell var helt sjukt braa!!:D alltså gud va bra somliga kan skriva! En blivande författare. Jag är nästan 100% säker på det!;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååå, gud tack så mycket! <3 :D

   Radera
 4. Kanonbra novell, Elvira! Bra gjort!

  SvaraRadera