lördag 17 augusti 2013

I min brevlåda #13

 
Älskar den sången! <3
 
 
Jag tror det var förra veckan som dessa två finingar hamnade i min brevlåda. ^^ Men är inte helt säker... Jaja, men det är ju (som ni antagligen ser) Enders spel av Orson Scott Card, det är väl typ sci-fi och dystopi i den..? Jag ville mest läsa den för att Schitzo-Cookies bokblogg har skrivit bra om den och den kommer på bio riktigt snart! Men den verkar bra, och jag fick den då av Modernista förlag då de var så snälla och skickade den när jag bad om den! :D Tack så mycket! Den andra boken är Chanslös av Alexia Tarabotti och andra delen i Parasol Protektoratet-serien. Läste första delen rätt nyss och frågade förstås genast efter andra delen! :) Och Styxx fantasy var snälla och gav den de med...tacktack!!!
 

 
Sen var jag till bibban också. Och som vanligt när man talar mig och bibbabesök så kom jag ju hem med några böcker. Även om jag inte borde då jag ju faktiskt har böcker hemma som borde läsas...men det borde faktiskt de böcker jag lånade också!
Men hem fick iallafall Sandor slash Ida av Sara Kadefors komma, jag tror den vunnit augustpriset typ 2004 så den borde juvara bra, och den borde inta ta länge att läsa heller. Kapitulera omedelbart eller dö var jag lite tveksam på om jag skulle låna, har just läst en jättebra recension på den och då omslaget är så sjuttons snyggt så skulle jag absolut inte ha nåt emot att äga den. Men den fick komma hem iallafall. Kanske jag bara låter bli att läsa den och köper den...
 
Kapitulera omedelbart eller dö
 
Tredje och fjärde delen i Semlan och Gordon-serien fick också följa med hem, och det var egentligen bara de två som det varit meningen att jag skulle låna... men de är iallafall utlästa och älskade och recension kommer!
Percy Jackson - född till hjälte av Rck Riordan kunde jag heller inte motså nu när jag ändå var igång. Har velat läsa Percy Jackson rätt länge nu, och NU tänkte jag att det äntligen ska bli gjort. Och ja, jag har sett filmen. Och man ska ju aldrig se en film innan man läst boken men ja, det var vad jag gjorde. Men det var ett tag sen nu och jag hoppas att det inte stör läsningen!
Sen lånade jag Jag finns och Inte på riktigt inte på låtsas av Maja-Maria Henriksson. Har läst Jag finns redan och håller på med Inte på riktigt inte på låtsas. Och gud vad Jag finns var förfärlig! Mer om det i kommande recension.
Så denna månad kommer jag nog läsa mest bibliotekslån...
 
Jag har faktiskt även fått hem en bokvinst och en bokbeställning från Adlibris, men tänkte att jag tar dem senare. Och så har jag också fått hem en (feik) läder rock och en klänning med peace-märken från H&M, the forever no1 klädbutik för mig.
 
Har ni fått hem nåt fint senaste veckan?
 
 

2 kommentarer: