torsdag 18 juli 2013

Lässtatus vecka 29 och lite funderingar kring kommande inlägg.

I början av den här månaden slukade jag liksom fyra böcker, eller nåt, bara sådär. Men nu har det liksom blivit stopp. Jag har faktiskt ingen lust att läsa just nu, har ni några tips för att få tillbaka tappad läslust? Och dessutom har jag en del recensioner som ska skrivas... :P

 
Just nu är det "Farlig förmåga" som gäller. Eller borde gälla. För jag har ju ingen lust att läsa! Jag har bara läst typ trettio sidor...suck. Men kanske jag får tillbaka det när jag läst lite mer och blivit förälskad i boken? Kanske.
 
Sen så har jag några recensioner som borde skrivas också. Och ni får fortfarande hemskt gärna framföra er åsikt om vilken bok som ska blir recenserad här på sidan ----->
Men förutom de så har jag några minirecensioner i tankarna. Eller, ett inlägg med flera små recensioner. Böckerna som skulle recenseras där är:
Som om jag frågat av Johanna Lindbäck
Ibland vill man inte gärna gå in fast regnet öser ner av Malin Stehn
och
Himlen börjar här av Jandy Nelson (omläsning)
 
Och ännu på det, så skulle jag vilja göra ett inlägg om min bokhylla. Hur låter det? Skulle ni vilja se min bokhylla? Det är inte många böcker, men iallafall.
 
Så det är några inlägg jag skulle vilja göra, och på söndag sticker jag på en veckas läger till Åland, så då blir det ingen uppdatering (om jag inte fixar tidsinställda inlägg förstås...). Så skulle ni kunna vara så vänliga och framföra er åsikt om saken, för jag har nämligen lite svårt att bestämma mig, ni kan framföra den anonymthär på sidan -----> eller i en kommentar här under.
 
KRAM.

4 kommentarer:

 1. Det är ganska jobbigt med lässtopp :/
  Prova med att läsa några av dina favoritböcker/serier. Det brukar funka för mig :)
  Jag älskar att se andras bokhyllor så kör du på det! Jag försöker också göra i min bokhylla inlägg men det är för många böcker...

  SV: The Vampire Diaries är väldigt bra, bättre än böckerna. Testa några avsnitt av första säsongen på Swefilmer.com (det är gratis) och se om du gillar det.
  Jag har sett alla avsnitt i Gossip Girl och tyckte, hehe, att sista avsnitt i säsong 6 var bäst.
  Och Once upon a time följer jag just nu! Jag ska faktiskt se på det om 20 minuter...
  Har The Carries diaries kommit/kommer som TV-serie? Vilken kanal och när?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen jobbigt... :/
   Tack för tipset, men tror jag kom över det med hjälp av Farlig Förmåga :D (kanske en ny favoritserie?:)
   Skulle vara jätteroligt om du gjorde I min bokhylla-inlägg, trots att du har så många böcker... ;D

   Okej, ska kolla! :) Och vad roligt att du följer Once Upon a Time!
   jag bor ju i Finland, så här kommer det på annan kanal och annan tid och så, men försökte att lite "firska" i saken via Google, och där stod det att det kommer på TV11 på torsdagar klockan 20.00, hoppas du kollar på det! (Även om den inte alls fljer boken... :P)

   Radera
 2. Jag brukar läsa någon favoritbok när jag har lässtopp, det brukar oftast funka :) Hoppas det går över snart!

  Svar: Vad synd, eftersom vi tyckte typ samma sak om Erebos kanske jag också tycker så... Får försöka att inte ha för höga förhoppningar om jag läser den XD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, ska nog göra det nästa gång jag får lässtopp...
   Jaa, men det kan ju hända att du gillar den! :)

   Radera