tisdag 23 juli 2013

Glad av kommentar! :D

Hejsan!
Vad har ni gjort idag då? Jag har varit hela dagen (typ, från två till åtta iallafall) nere i byn med mina fina vänner. :) Så det var riktigt skojigt. Men nu till det som inlägget mest skulle handla om, vilket var att jag fått en kommentar från någon Anonym som jag blev riktigt glad av. Av nån anledning gjorde det mig speciellt glad att någon som inte själv skriver blogg (eller antagligen inte...jag vet ju inte?) läser min blogg. Kommentaren innehöll även en fråga, och då tänkte jag att jag ju kunde svara på den här då jag inte vet om personen har en blogg (för i så fall skulle jag ha kunnat svara på den där). Så, detta var kommentaren:

Anonym
Hur får du hem nya böcker hela tiden? Beställer du dem? Eller hur får du dem från förlagen? Skulle väkdigt gärna vilja veta!:) Själv läser jag massor! Din blogg är verkligen bra!:)
 
Så mitt svar:
Först vill jag då tacka jättemycket för kommentaren, blev väldigt glad! :D Och vad roligt att du också läser! Ja, men till frågan då...
Jag antar att du menar recensionsexemplar, för de flesta böckerna jag får är rec-ex, men ibland beställer jag också böcker själv från Adlibris och varje månad (om jag inte redan har boken) får vi ett bokpaket från Barnens bokklubb. Men recensionsexemplar är då böcker jag från förlagen, man kan få såna om man bokbloggar och de är alltså gratis. Jag brukar skriva ett mail till dem där jag skriver om min blogg, hur många sidvisningar jag har i månaden och vilken bok jag är intresserad av. Jag tycker själv att det är rätt coolt att man kan få gratis böcker från förlagen...haha! Visste inget om det innan jag började läsa bkbloggar, och då var jag också tvungen att fråga hur det funkade... Vissa förlag ger bara rec-ex på nya böcker, men många förlag ger också på lite äldre böcker! Hoppas du fick svar på din fråga! :) Och ännu en gång tack för din kommentar, blev så glad av att få veta att du gillar min blogg!
 
Och ni alla andra, tack så mycket för era kommentarer, de betyder oerhört mycket, och tack för att ni läser, utan er skulle bloggandet inte vara alls lika roligt! (Och tack alla andra bloggare för era bloggar, älskar dem!)

Och det var vad det här inlägget skulle handla om. Ha det bäst! (Har förresten läst cirka hundra sidor i Stad av skuggor nu, love it! <3 Men har tråkigt nog inte hunnit läsa nåt idag... :P)
 
 
Awesome sång som min brevis Hanna tipsat om! :D

1 kommentar:

  1. Hej igen!
    Vad glad jag blev över att du gillade min kommentar så mycket! Sitter här och ler när jag läser det här inlägget för andra gången!:) har börjat fundera på om inte jag oxå ska starta en bokblogg. Verkar ju kul och dessutom får man ju gratis böcker! Det är ju alltid roligt med gratis böcker! Vad tycker du om saken? Din blogg har faktiskt påverkat mina senaste bokköp. De flesta jag har köpt har varit böcker du har recenserat här på din blogg och gjort mig nyfiken. Några av dem är faktiskt nya favoriter! Ha det bra och fortsätt blogga, du är verkligen duktig! ;)

    SvaraRadera