söndag 2 juni 2013

Och en hurdan månad har maj varit då?

Antal lästa böcker: 9 st (egentligen läste jag Hemligheternas rike slut först idag, men jag tyckte att den kunde få vara med iallafall) Antal lästa sidor: 2285 st Omläsningar: 1, då jag läst Wallflower på finska innan. Antal manliga författare: 3 st Antal kvinnliga författare: 6 st  Fådda/köpta böcker denna månad: 4 st, Wallflower, Beskyddaren, Borde vara död och Själlös Lästa recensionsex: 3 st (Uppgörelsen, Hemligheternas rike och Rädda mig inte!) Kvar i olästhögen: 20 st (förra gången var det 20 (+ 4 - 4))  Antal recenserade böcker: 6/9, två kommer


Bästa bok: Rädda mig inte! och Hemligheternas rike var helt fantastiska!

Största överraskning: Semlan och Gordon-böckerna!

Sämsta bok: Uppgörelsen, om jag MÅSTE välja, ändå gillade jag den emr än de tidigare delarna, men mer om det i recensionen!

Största besvikelse: Låt oss säga Wallflower, även om jag redan visste att den skulle vara sämre på svenska.

Spännande saker som hänt i maj: (Läs detta inlägg om vad som kommit ut)
Det har varit Stafettkarneval, jag har åkt till Borgbacken med skolan och upptäckt Håkan Hellström. Sen har min kompis också fått ett recensionsexemplar från ett förlag som jag beställde åt henne, hon ska sen gästblogga om den boken här!


Kommentar: Rätt nöjd är jag nog. Förra månaden var det bara 6 lästa böcker...

Hur det gick med planeringen: Nåjaaa, jag läste inte Saeculum som jag tänkt, men de två andra läste jag. Och så läste jag helt andra böcker sen än de jag tänkt. (Möjligen berodde detta på att jag läste fyra bibba-böcker, och Wallflower som jag inte kunde motstå när den kom i brevlådan)

Planer inför juni: Nu TÄNKER jag läsa Saeculum, sen vet jag inte. Jag har sommarlov, så jag borde ju hinna med mycket.

Vad tänker ni läsa i Juni då, och läste ni något bra i maj? Tipsa gärna om bra sommar-böcker också! :)

2 kommentarer:

  1. Älskar Håkan Hellström <3 :D

    SvaraRadera
  2. Håkan Hellström är jättebra! :D
    Jag skulle satsa på Sarah Dessens böcker och Jenny Hans serie Sommaren jag blev vacker som sommarläsning. Läser alltid om dem varje sommar :D Och även Himlen börjar här är en utav sommarläsnings-böckerna!

    SV: Star Camp är ett innebandyläger i Göteborg. Du kan kolla (om du är intresserad) här på deras hemsida: starcamp.se

    SvaraRadera