torsdag 2 maj 2013

Utgivning i maj!

Det kommer så himla många fina böcker i maj, så kunde bara inte låta bli att skriva om dem!

 


Somriga böcker! Blunda och hoppa, Sarah Dessens nya bok, vill jag jättegärna läsa, Carlstensveckan är av nån som skrivit i tidningen FRIDA och Det sista av sommaren vet jag 0 om.
 

För lite yngre kanske? Älskar båda omslagen, så glada! Längtar så jag spricker är tredje delen i en serie jag läst, den är bra!
 


 
 Lite övernaturligt, verkar det som. Ingelins femte bok, tror jag. Jag har läst två av hennes tidigare. Fint omslag på den här. Har läst en bok av Kerstin Lundberg Hahn, Skuggan i väggen. Den var sådär.
 

 
Seriefortsättningar! Andra delen i Pia Hagmars hästserie om Millan. Tredje delen i Peter Bergtings serie Legenden om Morwhayle. Andra delen i Emmy Abrahamsons trilogi om Filippa som flyttat till London.

 
Paris chérie - sådär säger folk alltså som pocket (älskar omslaget!) och sista delen i serien Starcrossed, som jag inte läst men hemskt gärna skulle vilja läsa. Tycker väldigt mycket om omslaget.
 
Så. Det var de nyheter jag valde. Sen kommer ju Melina Marchettas "Francesca", men den hittade jag inte bild på (även om det fanns i Läseposten som kom idag...).
 
Nåt ni är intresserade av? Tycker ni jag ska skriva fler liknande inlägg, kanske ett för varhe månad? D:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar