torsdag 2 maj 2013

Och vad har jag läst i april då?

Nu har det ju blivit tider för en månadsrapport igen, let's start!

Berättelser från EngelsforsIngen grekisk gud, precisThe Carrie DiariesJag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket
KretsenHemlös

Antal lästa böcker: 6 st  Antal lästa sidor: 1324 st Omläsningar: 0 Antal manliga författare: 4 st Antal kvinnliga författare: 6 st  Fådda/köpta böcker denna månad: 4 st, Rädda mig inte!, Farlig förmåga, Berättelser från Engelsfors och Saeculum Lästa recensionsex: 2 st Kvar i olästhögen: 20 st (förra gången var det 18 - 2 (de andra var lånade, och en kom till den här månaden) + 4 st Antal recenserade böcker: 1/6 Åtminstone en kommer, men antagligen flera.


Bästa bok: Kretsen, den var alldeles fantastisk!

Största överraskning: The Carrie diaries! Tänkte inte att den skulle vara bra, alls. Men gillade den väldigt mycket!

Sämsta bok: Om jag måste välja nån, får det bli Ingen grekisk gud, precis. Den var rätt tråkig, och gillade inte huvudpersonen.

Största besvikelse: Ingen grekisk gud, precis.

Spännande saker som hänt i april:
Nya böcker: ...och bingo är bara för de förlorade, Ibland vill man inte gärna gå in fast regnet öser ner, Det här är ingen film med lyckligt slut, Saeculum, Barnkolonin, Flickan på tavlan, Homecoming queen, Hemma kanske inte är en plats och säkert många fler, men dessa hittade jag!

Pocket: Tid att dö, Som om jag frågat, Du glömde säga hejdå, Noras val och Rör mig inte!
Sen kom Catching Fire teaser trailern ut.

 
Det var maskerad i min skola och jag fick veta att Selena Gomez ska spela i Tretton skäl varför och Himlen börjar här ( se detta inlägg)

Kommentar: Nåja. Helt okej, men helst skulle ju antalet få öka, inte minska. Och jag har skrivit väldigt några recesioner, dåligt! Det har inte ännu heller kommit en på Elsa 12/Eddie 12...

Hur det gick med planeringen: Rätt dåligt. Jag läste TVÅ recex, och olästhögen blev inte direkt mindre. Men jaja. Lite kan jag ju kanske skylla på PLL....

Planer inför maj: Saeculum, Hemligheternas rike, och Rädda mig inte! ska läsas. Sen får jag se om jag kastar mig över Cirkoli, Jellicoe road eller Divergent eller om jag väljer nåt lättare som Jag vill bara att du gillar mig, Som om jag frågat eller Mycket mer än så.

Vad har ni för planer för maj? Vad tyckte ni om aprils utgivning?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar