onsdag 17 april 2013

Alltså, jag säger bara: OU MAJ GAD

Cirkeln
För loggade just in på blogger och läste på en massa bloggar den fantastiska nyheten att den FANTASTISA boken Cirkeln ska bli film! JIPPIE!!! Det ska bli så otroligt kul, och hoppas att de får det sådär otroligt bra som böckerna är, och alltså YEY! Jag skulle egentligen jättegärna söka till filmen, särskilt då jag har en sån stor dröm om att en dag vara med i en ungdomsfilm (helst Harry Potter, men det är ju sisådär tio år försent), men jag bor ju i Finland, och även om det kanske hade varit lite möjligt (jag hade ju t.ex kunnat flytta till Sverige plötsligt), så har jag ju inte deras ålder. Hade de inte kunnat vänta några år till? Så att jag hade fått en chans? Men kanske jag bara borde skriva en bok själv, com blir en jättesuccé och sen hoppas att den blir filmatiserad. Hursomhelst så tycker jag att det här är alldeles fantastiska nyheter. Vad tycker ni?

Och sen till en annan, även den filmrelaterad, nyhet. Känner mig lite "härmig" här nu, då väldigt många andra redn skrivit om dessa båda sakerna. Men jag ville också skriva lite vad jag tyckte och tänkte. Så strunt i att ni har gjort det innan. Hoppas det är okej?
DET HAR SLÄPPTS EN TEASER TRAILER TILL CATCHING FIRE SOM KOMMER PÅ BIO DEN 22 NOVEMBER..! Antagligen har ni redan sett den, och om inte är jag glag om jag får er att se den, men den är iaf jättebra, och känner på mig att den här filmen kommer bli alldeles urbra. Pepp! Längtar mig sjuk tills den kommer på bio, för den här tänker jag absolut se på Bio, det blir ju helt annan känsla!
Se den fantastiska teasern här under:

 
Vad menas förresten med att det är en teaser? D: Oj oj oj vad jag längtar!
 
Den just nu väldigt glade, och er alltid hängivne (även om det kanske inte alltid verkar så),
 
Elvira

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar