söndag 17 mars 2013

Nu har alla bokbloggare chansen att vinna Ursula Poznanskis nya bok "Saeculum, hela TRE VECKOR innan releaisen!!! Hur coolt är inte det???

Saeculum

Bokförlaget Opal har just nu en tävling där alla bokbloggare har chansen att vinna ett exemplar av Ursula Poznanskis kommande bok "Saeculum", hela TRE veckor innan den kommer ut! Läste just ett inlägg på en blogg där det stod att det behövs bara tre bokbloggare till, så lottar de ut ett till exemplar. Efter mitt inlägg blir det då två kvar.... Jag vet inte riktigt vad Saeculum handlar om, men det är väl nåt med ett livsfarligt rollspel. Och det tycker jag låter sjukt intressant! Så, allt man behöver göra är att skriva ett inlägg om tävlingen på sin bokblogg, och dela bokens trailer. Men av nån anledning kan jag inte hitta den på youtube via bloggen, så jag hoppas att det går att jag bara lägger in länken. Här kommer ni till trailern.
Sedan ska man maila en länk till sitt inlägg till Melina(a)opal.se. Sista tävlingsdatum är den 17 mars, alltså är det inte mycket tid kvar!
Och jag vet att jag är rätt så sent ute (har nog nån sorts "lämna allt till sista minuten"-sjukdom verkar det som.). Men nån hinner väl ändå se det här, hallå bokbloggar, två kvar! (eller färre)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar