måndag 25 juli 2011

Harry Potter

Nu har jag läst slut de sista Potter böckerna. Jag förstår inte! Måste faktist allting sluta!? Och redan...
Nu VILL jag gå på Bio "Harry Potter and the deeatly hallows part 2". Det gör väl inget att jag inte sett Halvblodsprinsen eller förta delen. Jag har i alla fall läst det.
Ska nu läsa böckerna "Fallen ängel" och "Sorgfjäril".
Men jag har ingen lust!!! Vill bara läsa om och om Harry Potter. Ska läsa om några kapitel i Harry Potter och dödsrelikerna innan jag lämnar den tillbaka till biblioteket.
När jag kom från bibban på torsda? så tog jag en bild på mitt nattugsbord;
Uppifrån ner:
- En Julia tidning
- Fallen ängel
- Harry Potter och dödsrelikerna
- Sorgfjäril
- Sanning eller konsekvens
- Vargbröder
- Dagbok

Nu har jag satt upp alla HP plancher jag hittade på ett ställe i mitt rum, och planerat en godisbutik med Potter tema. Bara på skoj då.
Nu ska jag tipsa er om boken Godis av Elisabeth Johansson. Och webbsidorna: klicka och klicka. Bra sidor. Wikipedia är också bra.
Jag har inte skrivit på länge pga att jag läst Harry Potter böckerna och SOMMARLOV. Bloggen får också ha lite sommarlov nu, men jag kanske skriver nåt i bland.:)

Elvira

1 kommentar:

  1. Har du redan läst alla HP-böckerna!? Herreguuuud, du e verkligen GRYM på att läsa!! <3 :D Jag har läst "Sanning och konsekvens", och jag tycker att den är mycket bra. Min mamma tipsade mig om den för... Tror det var ca 2,3 sommrar sen. Då hade vi Loppis. Vi skulle sälja den boken, och mamma berättade för mig att hon läst den när hon var liten/ung och tyckt den var bra. Jag behöll boken och läste den. SOm sagt var, den var väldigt bra! Kram :) #.#

    SvaraRadera