lördag 10 februari 2018

Oktober-böckerna

Ehehehe januari 2018 är över och jag har inte publicerat den här månadsrapporten .... skrev dock detta rätt så kort efter så är ju ej egentligen hur jag känner just nu angående ... allt. Men aja. Är ju *som jag sagt x antal gånger* ändå mest för mig jag gör dessa. :-))) Men alltså egentligen gör det inget att denna kommer först nu pga har ej läst ut något sedan dess eeeh?!?
~
Under odjurspälsen - Klara Krantz (4/5)***
PAX #9 Maran - Åsa Larsson, Ingela Korsell & Henrik Jonsson (5/5)** ***
Astrid: Vulkanmånens kult - Kim W Andersson (3/5)**
Sagor från Kobrans tid: Revolution - Enrique Fernandez (3/5)**
~

Antal lästa böcker: 4 st
Antal lästa sidor: 650 st
*Omläsningar: -
Antal manliga/kvinnliga författare/illustratörer: 3/3
Kvar i olästhögen: 117 st (116+3-2)
**Övernaturliga inslag: tre
Påbörjade serier: en
Fortsättningar på serier (varken första eller sista delen): en
Avslutade serier: en
Antal recenserade böcker: ingen av dessa, fem (!) andra. Rätt nöjd!
Fådda/köpta böcker denna månad: Köpt en, fått två.
***Lästa recensionsex: två
Lästa bibliotekslån: två också
Lästa e-böcker: en
Noveller/seriealbum/bilderböcker/mellanböcker: två
Böcker som påbörjades denna månad/tidigare men inte lästes ut: Equilibrium av Anna Jakobsson Lund och Norra Latin av Sara Bergmark Elfgren.
Månadens snyggaste:
Månadens bästa: Maran!!
Största överraskning: Under odjuspälsen kanske då men var samtidigt beredd på att den skulle vara ännu bättre. Men den överraskade med att vara bra på ett helt annat sätt än vad jag förväntade mig!
Största besvikelse: Astrid.
Spännande saker som hänt under den här perioden: Helsingfors bokmässa som aldrig är särskilt mycket att hurra för som svenskspråkig men som ändå var väldigt mysig i år iom att jag gick med kompisarna (skolan). Har gått på bio och fixat konvent och haft teaterövningar och alltså typ sånt? Sjungit lite singstar och lyssnat på en massa 90-talslåtar.
Kommentar: Kom ej över fem böcker men är nöjd ändååå. :-))) Keep it positive osv. Men alltså konstigt nog tog jag mig ej igenom Equilibrium?? Vet ej varför. Ej haft lust, helt enkelt. Tror det mest är det. Den är väldigt bra då jag väl läser men har nog inte kommit igång så mycket än. Och så kom Maran emellan och var snabbläst och nu har jag fått Norra Latin ..! Stackars bok kommer faktiskt få vänta lite.
Planer inför nästa månad: Dvs typ februari. Norra Latin + Equlibrium utlästa, det är egentligen redan en hel del om vi tänker på senaste tidens statistik. Men ockå: The hate u give pga på hälft. Och Antiloper! Också pga på hälft. Tror starkast på att den blir läst ärligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar