tisdag 19 september 2017

Höstläsningen

Hallå läsare!! Shit, TOLV dagar sen sist! Mycket konstigt ju. Aja - det har varit mycket. Och jag menar det när jag säger det, har knappt hunnit andas. Har liksom inte ens loggat in här på evigheter känns det som.

Men nu! Kan jag kanske pusta ut lite. I och för sig börjar provveckan på fredag, men alltså provveckan är egentligen rätt chill kommer ha rätt mycket slötid i typ skolan så hoppas very much ta tillvara på den tiden.

Hade liksom inte direkt planerat den här tystnaden, speciellt inte med tanke på min himla recensionshög. Får lite panik av den faktiskt, vet ej om det är så bra. Får kanske skippa att recensera några bibliotkslån bara, då minskar det något iallafall.

Var dock EJ detta jag skulle prata om. Som vanligt. Utan tänkte ta tag i denna plats med ett mycket enkelt inlägg - veckans TTT! Som alltså är mycket enkel: topp tio böcker jag vill läsa i höst.
 • Papperssjälar av Emma Johansson pga snyggaste omslaget just nu och läst så mycket fint om den!
 • Visheten vaknar av Elin Säfström pga obvious reasons - gillade ettan very much. Kastade mig över denna så fort den kom i posten.
 • Equilibrium av Anna Jakobsson Lund - iih det här verkar hur bra som helst!
 • Fejk av E Lockhart pga favoritförfattareee I dare say. Verkligen älskat de två tidigar jag läst av henne, denna har svinsnyggt omslag och jag läste nyligen en rätt svärmande recension på den - behöver NU.
 • Midnattsstjärnan av Marie Lu - sista delen i en av mina favvoserier!! What. Lite rädd att det kommer gå som med Champion - jag skjuter upp och skjuter upp och skjuter upp men alltså tror inte? Hoppas inte.
 • Under odjurspälsen av Klara Krantz pga Bladen Brinners instagram såklart. Och gillade hennes debut.
 • We are okay av Nina LaCour pga sugen på engelska nu igen - förknippar det liksom bara med fantastiska läsupplevelser hittills. Och denna råkar jag ha köpt.
 • Cress av Marissa Meyer pga sååå sugen!! Älskar hennes böcker.
 • Champion av Marie Lu - och här har vi ju den, skämsbok nummer ett. FATTAR EJ att jag inte läst en. Ska ska ska!! Kanske läser lite Prodigy innan dock, tänker att det vore vettigt.
 • Högt spel av Leigh Bardugo pga vill egentligen läsa supermycket vet inte varför jag ännu inte gjort det. Måste i höst!
Vill verkligen läsa dessa asmycket. Plus gärna någon skräckis typ Stephen King! Säger jag som om jag visste vad jag snackade om (men har ju ändå läst Höstgärning). Känner också att Färjan kanske vore nåt? Bara hört folk som älskar liksom. PÅ TAL OM! Längtar ju megamycket efter Norra latin HUR kom jag ej ihåg den???? Aja får vara elva böcker då. Och! Nya PAX såklart. Minns ej vad den kommer heta men den är ju säkert bra.

Vill också mycket gärna läsa Mina smala axlars längtan och Allt jag inte sa. Men inte lika mycket som alla andra.

AH! Höstläsning. Älskar den. SÅ mycket bra!!! Ska ta ner alla böcker jag redan äger bredvid sängen nu så att de hela tiden ligger där och lockar. HÖÖÖÖST. <33

Vad ska du läsa?

1 kommentar:

 1. Jag hoppas att du får mer tid att läsa snart. Tack för alla dessa bokrekommendationer! Jag trodde att misslyckades av E Lockhart lät särskilt bra eftersom den personen är din favoritförfattare. :)


  Här är vår Topp tio tisdag.

  SvaraRadera