söndag 12 mars 2017

Vecka 9+10 Naondel, Buffy & ny musik

Min vana trogen har jag hoppat över en vecka så denna gång är det två veckor som summeras. Aja, what to do. Har nog ändå inte hänt så mycket, I believe.

Det blev mars. Jag började se på Buffy the Vampire Slayer som jag nu sett första säsongen av - gillar MYCKET hittills! Mer skrämmande och äckligt än väntat, coola karaktärer och roligt mode. Älskar Giles. Kommer definitivt fortsätta!

Skrev månadsrapporter och höll i jumppan på torsdagen. Divide släpptes så klart jag lyssnade. Gillar Eraser, Save Myself och Happier mest. Green Light släpptes - jag lyssnade. Jag kämpade med en saga till finskan på fredagen som sist och slutligen blev helt okej. Jag tror också det var den här veckan vi upptäckte hela två nya fantastiska kexrecept!

Träffade Nea och Filippa på lördagen - vi åt chips och morötter med dipp i mängder och pratade om allt och inget. Spelade lite Disney Trivial Pursuit.

På söndag sminkade jag mig bara för att det är kul - har världens sämsta sminkborstar så ögonen blev väldigt röriga och så målade jag läpparna med ögonpenna pga har en så himla snygg ögonpenna som glänser på världens finaste sätt.

Påbörjade Naondel ordentligt på onsdag och blev kär. Läste slut den nästa tisdag och pratade om den i finskan förra fredag! Mer om vad jag gillade i kommande recension, tror faktiskt det blir följande recension ni får om jag ska vara ärlig. ;-D

Hmm upptäckte nyss att jag har ett hål i min inte-alls-gamla-jumpsuit. Ska sluta köpa kläder från BikBok då då, de håller tydligen inte alls? (Är inte första gången nämligen ...)

Jaja men veckan som gick såg jag rätt mycket på Buffy. Läste som sagt ut Naondel, påbörjade Innan jag dör som hittils är riktigt bra! Gillar främst språket. Läste om SSB, hade elevkårsmöte där vi planerade ett rum för skolan ska renoveras. Spelade stadskrig i brankkis, skrev mycket lite blogg, oroade mig inför presentationen av Naondel, lagade tacopaj och mandelmassa.

På fredag träffade jag Wilma och Nicole och vi skrattade en hel del och jag hostade lite för luften på ungdomsgården är skit. Jag åt middag på bibban för hann inte hemma. Det blev cashews, en banan, oatly-trip, lakrits, saltkex och en smoothie.

Igår for bara jag, maåpa samt yngsta småbrorsorna till Sello för att köpa lite kläder vi behövde och äta och umgås. Jag åt två glassar och en jalopenoburgare och fick prata om allt jag hade på hjärtat med mamma och pappa i bilen. Det var fint och välbehövligt och sådär. Efteråt såg jag på melodifestivalen! Okej erkänner var främt pga Zara. Hon var så bra och fin! Och alltså gah behöer nya låten i min spotify-lista. MEN blev väldigt konfunderad över vem som vann. Seriöst? Tyckte verkligen det var sämsta låten. Förstår att den är catchig men ändå WHAT. Gillade typ Nano och Jon Henrik Fjällgren & Aninia mest. Men jaja alla tycker väll olika I guess.

Idag har jag gjort lite skolgrejer, skrivit en ansökan, lagat batatfranskisar, ätit framför Finding Neverland som var fin, ätit ett supergott och stort morgonmål i sängen framför Buffy och gott igenom mina sommarkläder.

Ja och juste! Har såklart sett de två senaste avsnitten Riverdale också. Tyckte det allra senaste, avsnitt sju, var rätt klyschigt men gillade att en fick veta mer om Jughead och hans familj. DOCK blev jag mycket irriterad på slutet och hans agerande också där? Tycker just nu typ såhär: Veronica är mycket irriterande, Kevin vet jag inte vad han gör i hela serien, rent estetiskt är serien snygg och så men överlag tycker jag nog inte den är megabra. Lite ssmåspännande men väldigt klyschig + inte fallit helt för någon av karaktärerna än. Aja, ska nog se slut åtminstone och hoppas att något omvälvande händer.

Och och och! Game of Thrones säsong sju sätter igång 17.7.2017. Är både superrädd och megapepp. Argh, som jag älskar den serien ..!

Och det var typ allt jag hade på hjärtat. Ha det bäst så hörs vi snaart igen!

2 kommentarer:

  1. Kul att du gillar Buffy. Det är en sån där serie som jag tycker bara blir bättre och bättre för varje säsong. Du har mycket bra framför dig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vaa älskar ju redan hur kan det bli bättre?!?! Nej men det låter ju toppen seriöst, så bra hittills redan dock aaa!

      Radera