torsdag 2 mars 2017

Februari-böckerna

Kring tjugo inlägg blev skrivna i februari - vilket verkar vara rätt så standard för mig. Skriver flera i dagen någon vecka för att någon annan skriva bara ett ... heh. Har kollat rätt mycket på serier också, lyssnat en del på musik och skrollat instagram, så summan lästa böcker blev verkligen inte hög ... aja, är rätt nöjd ändå - här kommer statistiken!
~
Det är så logiskt alla fattar utom du - Lisa Bjärbo (4.5/5)*
Systemet #3 Enda vägen - Anna Jakobsson Lund (5/5)***
Ordbrodösen - Anna Arvidsson (4.5/5)** ***
~
Antal lästa böcker: 3 st
Antal lästa sidor: 981 st
*Omläsningar: en finis!
Antal manliga/kvinnliga: 0/3
Kvar i olästhögen: 111 st (111-2+2)
**Övernaturliga inslag: ett, även om Enda vägen ju inte heller utspelar sig i verkligheten direkt. ;-D (vet liksom inte var jag ska placera dystoper här - en hel del av dem har ju konstiga saker i sig, men det är liksom ofta teknologiska/medicinska saker som en liksom köper såå ..?)
Påbörjade serier: ingen  *även om jag lite hoppas på att Ordbrodösen ska få en uppföljare*
Fortsättningar på serier (varken första eller sista delen): -
Avslutade serier: en!
Antal recenserade böcker: tre stycken! Dock ingen av dessa ... men listan minskar sakta men säkert!
Fådda/köpta böcker denna månad: alltså är helt confused men nästan säker på att jag varken köpt eller fått en enda bok denna månad!?! What. När hände det ens senast?!? Inte EN ENDA. Go jag!! *okej märkte nu att jag visst fått två nya e-böcker woops*
***Lästa recensionsex: två av tre vilket ändå känns godkänt även om själva totalsumman av läsningen definitivt hade kunnat vara högre ..!
Lästa bibliotekslån: ett
Lästa e-böcker: -
Noveller/seriealbum/bilderböcker/mellanböcker: ingeeen
Böcker som påbörjades i februari/tidigare men inte lästes ut: Harry Potter och hemligheternas kammare, Uppstigningens brunn, Pappa Pellerins dotter och Naondel (på finska).
Månadens snyggaste:
Ryggen dock!!!

Månadens bästa: Enda vägen av Anna Jakobsson Lund var allt jag ville ha av trilogins sista del.
Största överraskning: Hmm, ingen. Eller typ att Det är så logiskt alla fattar utom du totally funkade även nu, typ fyra år efter första gången jag läste. Tror till och med att jag kanske gillade den ännu mer nu!
Största besvikelse: men hejdå fråga.
Spännande saker som hänt under den här perioden: Haft sportlov (=enda veckan jag läste ut böcker denna månad WHAT) så då har jag åkt pulka, simmat, lagat god mat och så. Sett en hel massa serier men mer om det i tv+film+musik+podd-rapporten. Varit på Sandra Beijers föreläsning i Helsingfors! Det var guld. Varit i Helsingfors två gånger. Köpt ett nytt läppstift <33. Gått med i en himla massa grupper på Facebook de är FANTASTISKA rekommenderar alla att joina allt ni stöter på som verkar bra. (Ett urval: Litteraturgäris, Beauty & Bullshit & 925) Så var det ju fastlag och vändag och penkkis och sådant kul också!
Hur det gick med planeringen: Ööh inte megabra alltså. Läste två av de fem böcker jag nämnde ändå helt okej! Plus såg verkligen slut Gilmore Girls, men mer om det senare. Skrev knappt heller ...
Planer inför nästa månad: SKRIVA alltså VILL verkligen!!! Dessa böcker vill jag läsa: Uppstigningens brunn, Harry Potter och hemligheternas kammare, Naondel, Pappa Pellerins dotter samt Innan jag dör. Vill verkligen hinna med alla!!

Hur var februari för dig?

2 kommentarer:

  1. Jag vill så läsa Anna Jakobsson Lund trilogi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det borde du verkligen! Så imponerad av den.

      Radera