måndag 30 januari 2017

*prokrastinerar*

Hej jag är fast i Gilmore Girls-världen och det är SÅ SVÅRT att lämna den. Seriöst.

Recensionsveckan gick ju sådär, men fick ändå sex böcker recenserade vilket känns riktigt bra! Har också en på lager, den är dock för skolan så tänkte att jag lämnar in den där innan jag publicerar här ... :-) Efter det har jag endast fem recensioner kva att skriva! Varav tre ändå känns relativt lätta.

Anledningen till att jag skriver nu är väll egentligen att jag kanske möjligtvis inte kommer göra det så mycket den här veckan. Anledning? 1. Gilmore Girls 2. provvecka 3. frissa 4. Sandra Beijer i Helsingfors 5. dop 6. provvecka

Alltså känner mig verkligen SÅÅÅÅÅÅ omotiverad till att läsa till proven. Alltså verkligen. ORKAR INTE. Borde skriva en uppsats rent imorgon och den är inte 100% klar för jag VET INTE från vilken vinkel jag vill behandla ämnet. Blir antagligen från hundra olika i en enda röra suck. Sen så har jag ett prov i samhällslära också och HUR TRÅKIGT kan det vara att läsa det? Dör lite känns det som. Men en måste väll. Antar jag. Plus i engelskan har vi en miljon ord som jag VERKLIGEN INTE orkar repetera. Menmen. What to do liksom. Alla andra dealar med samma sak.

Jag kan bara inte låta bli att undra VARFÖR jag är på världshistoriens mest spännande ställe i Gilmore just precis NU?!?! Ugh.

Tänker att första grejen till att känna mig pepp igen är att lägga mig i tid. Ska försöka göra det idag. Sedan stiger jag upp i tider och är pepp på att skriva uppsatsen. Hoppas vi. Plus pepp på engelska ord och samhällslära och gud vet vad. Fast mest vill jag se på Gilmore och läsa Ordbrodösen eller Enda vägen eller hitta på en historia. Vad gör jag med de där vitsorden i samhällslära anyways? Det är ju inte som att jag kommer bli ekonom eller politiker eller vad en nu blir om en gillar samhällslära. Jurist? Although det låter väll helt okej intressant. Men äh. Nu ska jag sluta prokrastinera och se på Gilmore istället. Jag menar, jag lär mig ju engelska då right?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar