tisdag 15 november 2016

Appdejt

Sorri för att jag ej skrivit på hundra år. Det är mycket just nu coh sådär, ni vet. Tänkte bara säga att jag lever! Och hej! Det ska komma inlägg snart, hoppas jag. Kommer fortfarande ha mycket under den här veckan och till och med kommande vecka men ibland ska jag väll kunna prioritera bloggen framför Gilmore Girls.

Inlägg som borde dyka upp är ex antal recensioner samt veckosummering för vecka 45 (i think?), skulle även gärna skriva någon annan form av inlägg men vet inte riktigt vad isåfall? Hursomhelst ska jag se Fantastic beasts and where to find them idag. !!!!!!! Var ärligt talat mest därför jag ville skriva nu. Det är en specialvisning där de visar live från London där de intervjuar casten! Omg. Okej detta sker säkert på ex antal biografer idag men iallafall. Jag ska dit. Är livrädd och megapeppad. Ska ni se den? 

3 kommentarer:

 1. ÅÅÅH här i Ekenäs har det inte varit tal om någon sådan visning. Får snällt vänta att den kommer på bio inom kort. Lyckost :)

  Har konstant dåligt samvete för att bloggen blir lidande, men vad gör man :D

  SvaraRadera
 2. Gilmore girls är så himla bra! Såg Fantastic beasts and where to find them igår och den var så himla himla himla bra!!! Hoppas du gillar den. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Skulle du vilja vara med i min julkalenderbloggstafett även i år? Du kan få ett senare datum, så kanske det hinner lugna ner sig med det myckna att göra. :) Mer info finns här: http://filo-sofie.blogspot.se/2016/11/info-om-arets-julkalenderbloggstafett.html

  SvaraRadera