måndag 17 oktober 2016

Veckosummering #36-41 Armen

Heeej mina vänner!

Någon som saknad veckosummeringarna? Nu är den back iallafall! Med ett antagligen megalångt inlägg där jag går igenom de senaste SEX veckorna. Omg att det gått så länge.

Anledningen till att de uteblev vet ni ju - min arm var plötsligt gipsad och då orkade jag inte knappra ihop så mycket med bara vänstern. Vecka 36 hade detta ju dock inte hänt än, men det hände på måndagen v. 37 och hade ej skrivit för 36:an då ännu. Så ja.

Vad har hänt då? Alltså jag minns ju inte så mycket i detalj men vecka 36 firades åtminstone min äldsta lillebror - han blev elva år!!! Fattar ej att han är så gammal redan. Då lagade vi alltså biskvier till honom och åt säkert något gott.

Så var det en hel del i skolan och från fredag-söndag var jag på teaterkurs! Den här kursen hette Intro-impro/scenteknik och fredag, lördag, söndag bestod alltså av en massa imporvisationer och lekar och övningar för röst etc. Det var helt okej, inte så kul som jag väntat mig och kände mig alltid rätt tom i huvudet när det skulle improviseras. :-/ Klickade heller inte riktigt med gruppen, så tivlar på att jag tar fler kurser ... andra delen - scenteknik - hade jag sedan under några kvällar. Det var intressant att lära sig om ljus och ljud och häftigt att se hur ljuset påverkar scenen och intrycket. Hade gärna lärt mig ännu mer än vi nu gjorde, men fattar ju att det är svårt att i en så stor grupp gå djupare in på saker.

På måndagen sprang jag in i en person på jumpan och dit for min arm. Hade väldigt sjukt men skolhälsovårdaren trodde inte det var något annat än en smäll pga kunde ju röra på allting. Den svälde även upp runt armbågen och fingrarna kändes som ballonger men det var inte häller något konstigt.

Hemma gick jag med egengjord mitella resten av dagen, sov oroligt pga det tog ju rätt ont och på tisdag morgon bestämde vi oss för att ringa hvc. Fick en tid, for dit, skickade vidare för att röntga det och se där! Spricka på ca tre ställen. WHAT.

Det tog hundra år på sjukhuset. Hade ju ingen reserverad tid så var tvungen att vänta på allting i hundra år. Röntgades på två olika sätt, besökte någon benbrottsexpert eller något, väntade väntade väntade (med gravida mamma och tvååring som knappt ätit morgonmål) och fick tillslut ett gips på armen + mitella. Inte der roligaste jag varit med om, om vi säger så.

Sedan vet jag inte riktigt om det hände så mycket speciellt. Skrev kanske klart en fysarapport? Vet att jag under dessa septemberveckor sett alla Sagan om ringen-filmerna något tag men inte riktigt när. ÄLSKAR dem hursom och måste skriva eget inlägg!!!

Nästa vecka började med två x scenteknik, fortsatte med ett instagramflöde fullt av bokmässan och på fredag skrev jag matteprov med vänstern. Det gick bra hursom! Under veckoslutet övade jag på rella och sådant inför provveckan.

Nästa vecka var det PROVVECKA. Som jag sett fram emot det. Eller inte. På tisdagen skulle jag på kontroll med armen och fick bort gipset. På kvällen var det scenteknik igen, med armen i mitella men det gjorde ju inget.

På veckoslutet var det TÄVLINGSVECKOSLUT med FBK. Kunde ju inte delta så mycket, men hejade, var med i frågesport och ungdomsfullmäktige, sov i klassrum, fick god mat, åt chips och vann musikquizen med mitt lag bland anat. Det här var inte tidernas mest lyckade tävlingsveckoslut för min fbk, om vi säger så, men orkar inte gå in på det mer.

På måndag vecka 40 var det ny period så vi började en timme senare. For till brankkis och på tisdag hade jag en till lillebror när jag vaknade! <33 Så var det lite skolgrejs och så, beundrade hösten, gick på audition för sommarteatern (var tvungen att improvisera dans. Framför alla. Med en arm. Vad gör en inte för teatern!) och såg på bebisen. Och ja! Så hade vi _konventfest_ med ettorna och tvåorna på fredgen och dansade så mycket och det var så roligt. Trots arm.

Och nu är vi nästan i realtid! Dvs veckan som tog slut igår. En hel del tror jag jag såg på satc, och jaa!!! På Reign säsong 3 som ÄNTLIGEN FINNS PÅ NETFLIX!!! Älskar <333. På fredag hade jag kontrolltid för armen igen och fick veta att det finns en chans att den ej kommer att bli helt rak någonsin mer. KUL JU. Ska alltså "jumpa" den minst fem ggr i dagen så borde det hända något. Hoppas hoppas. Men alltså ni vill inte veta hur ont det tar att göra de där övningarna ... jag som trott att det skulle vara över på två veckor? Blahafhad.

Under torsdag-fredag läste jag även *äntligen* Pestan!!! <333 Ska skriva recension supersnart men *hint* den var SÅ BRAAA. Igår läste jag även ut Kvinnan i svart och den var ej lika bra. Nu är alltså #fallintofantasy16 i full gång och idag påbörjades En väktares bekännelser.

Och och! Under lördag-söndag byggde jag Hogwarts-legot igen det är då fiiint! Tog hundra timmar men det var det värt.

Nu har vi gått igenom sex veckor hörni! Pjuh. Antar att det här inlägget inte blev superintressant för er, är ju megalångt och mest klag om armen och skolgrejs och så men så får det vara då. Nu ska jag typ spela sims eller läsa eller äta. Ingen vet. MEN NU HAR JAG HÖSTLOOOOOV!!!

Pusshej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar