torsdag 29 september 2016

På tal om ingenting

Idag hade jag egentligen tänkt publicera min recension på Natten är ännu ung men så blir det nog inte. Den är egentligen klarskriven men måste lägga till bilder och länkar och sådant och orkar helt enkelt inte. Inte just nu åtminstone. Men ville skriva lite iallafall.

På tisdag var jag på kontroll med armen och fick bort gipset. Den har ju dock inte läkt klart alls och är fortfarande helt blå och svullen så gör inte så värst mycket med den än. Tänker dock att jag kommer försöka blogga en del iallafall för saknar det och imorgon är provveckan avklarad. Får se lite hur det känns och går och så.

Nu är alltså fyra av sex prov avklarade. Ett har jag imorgon och ett missade jag iom kontrollen så det skriver jag om någon vecka. Veckan har inte varit så hemsk som jag fruktade. Jag tror de flesta proven har gått bra och det har varit skönt med inga vanliga timmar även om mycket tid bara runnit iväg då vi glott på våra telefoner mellan provet och maten och provgenomgången.

På tal om det! Jag har skaffat en ny telefon! Är nöjd med den hittills förutom att den verkar bli het superlätt? Eller så är det bara mig det är fel på pga ingen annan håller med.

Nu är det höst, hörni. I skrivande stund droppar regnet på fönsterrutorna och vinden ilar. Det är alldeles grått. Jag brukar älska det här vädret men nu gör det mig mest trött. Är så väldigt trött. Har noll motivation till att öppna franskaboken så kommer säkert göra det åttatiden och vara uppe försent. Nu när jag skrev det hoppas vi att det inte blir så.

Har läst så bra böcker på sista tiden; tårar i havet som jag skrev om igår och Astrid Lindgren som är en fantastiskt fin biografi för barn om just henne. Fick sådan lust att läsa hela hennes utgivning efter det. Dessutom läser jag en supermysig e-bok just nu - Jennas första av Pernilla Gesén. Ler typ hela tiden när jag läser. Förutom franskan kommer den eller Pestan ägnas åt idag. Å, känner att jag är i ett sådant läsflow nu!

Jag är ju typ två veckor efter med vekosummeringarna nu också. Får se hur jag gör med det. Minns ju typ inte mer vad jag gjort ...

Hoppas ni har det fint. Pusshej.

1 kommentar:

  1. Åh älskar att vara i läsflow, hoppas det håller i sig för dig <33

    SvaraRadera