torsdag 15 september 2016

Hej för ett tag

Ciaociao vänner!

Nu är det så att jag har skadat armen på jumppan --> den är gipsad. Det är höger. Jag är högerhänt. Enhänt just nu. Det är lite jobbigt att skriva det här.

Kommer alltså ha den _ur funktion_ i minst två veckor. Dvs inte orka knappra ihop inlägg på två veckor. Högst antagligen. Har ett nästan klarskrivet och ett klott och ett som nog inte tar så länge som jag kanska orkar skriva klart men känner att det är max. Kommer vara tvungen att skriva en hel del på dator för skolan så kommer nog inte orka skriva så mycket annat pga det med känner jag.

Var mest det. Hoppas ni har det supermys och tar ut allt av hösten (bästa årstiden serri!)! Sjäv ser jag främst på Satc och Pll samt kanske läser lite. Boken jag läser nu är dock nte riktigt anpassad för enhänta så mycket av den varan lär det inte direkt bli.

Men ja! Hoppas skolan inte tar kol på er och att ni är friska och era nära & kära är det och att ni äter mycket äpplen och krattar lite löv. Vi hörs om ett tag!

6 kommentarer:

  1. Nej va tråkigt ! Krya på dig <3

    SvaraRadera
  2. Åh stackare! Hoppas det inte gör för ont, kram

    SvaraRadera
  3. Nu är jag bra mycket sen, men stor kryapådigkraaam till dig!! Så himla onödigt, men hoppas att allt går bra med armen, haha. <3

    SvaraRadera