söndag 15 maj 2016

(Helgplaner &) veckosummering #19 Kalas, bowling & konsert

Hejhejheej.

Jag lyssnar för tillfället på Hampus Nessvold på spotify. Dvs Keyyos pojkvän. SÅ snygg röst alltså VAD är detta hur har ingen upptäckt fantastiskheten än och gjort honom till en superstar?

Det här inlägget är ju för övrigt lite försenat. Som det oftast är. Nu är det dock extra mycket försenat ... jag har haft mycket för mig, helt enkelt. Det har t ex varit Eurovision! Och igår var jag i Ekenäs på Bowling och mat med hjälpledarna. Idag välsignades vi så nu kan jag börja jobba. :)))

I veckan hände t ex recensionen på Jack av Christina Lindström. Hade ju dunderångest inför den av någon anledning, men blev glad då Christina själv delade på Instagram och B Wahlström på Facebook. Så nu verkar riktigt många ha läst den! Är speciellt glad över det då jag verkligen VERKLIGEN tyckte om den och alla borde läsa. Tipsade faktiskt modda-läraren i skolan om att köpa in både Jack och Hälsningar från havets botten pga perfekta böcker för ALLA i högstadieålder och uppåt enligt mig.

Så lämnade jag in en uppsats kring kroppsideal och lyssnade på Den fantastiska resan. Och övade inför stafettkarneval och planerade niornas dag och annat kul en gör när det bara är tre veckor kvar av grundskolan. (S J U K T ju.)

Och på fredag natt såg jag att det har släppts biljetter för en Twenty one pilots konsert i Helsingfors ishall den 25 oktober. FATTAR NIII!?!?! Är så pepp så pepp så pepp för klart jag ska dit. Måste bara fundera lite på med vem exakt. Anatgligen åtminstone Olivia. Men vi har liksom aldrig varit på en sådan konsert så hjälp om vi går själva? Äsch, det ordnar sig säkert.

Men: SÅ PEPP!!!!!!!!!!!!!!! Känner att ni verkligen måste förstå min entusiasm för det här.

Idag och igår såg jag också på två halvor ishockey-match. Finland vann båda. Det känns faktiskt ytterst konstigt egentligen att heja på ett lag bara för att det är ens LANDSlag. Men det gör jag ju. Klart jag gör. Speciellt i ishockey där jag vet att vi har en chans. ;DD

Ja och idag var jag ju också och firade femåring! Min kusin vill säga. Hon var så himla gullig och mogen och hatar att vi syns så sällan. :( Konstigt också hur stor skillnad det är på pojkar och fickor i den åldern, eller egentligen har jag ju bara mina brorsor att gå på men ... verkar ju så.

Annat som hänt dåå? Jag har läst ut Ceremonin! Det var min helgläsnings-plan och den uppfylldes. Och skrivit rec som kommer upp imorgon pga bloggstafett!

Nu lyssnar jag på Veronica Maggio igen. Nya skivan är verkligen sjukt bra. Har faktiskt inte haft så mycket tid att lyssna, men när jag glr det: B Ä S T A.

Slut på uppdaterng från livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar