onsdag 18 maj 2016

Bokbloggsfrågan vecka 20

Jag sitter och ser på Iron Man Three för tillfället. Den är bra - men tröttsamt mansdominerad. Men nu är det iallafall dags för veckans bokbloggsfråga! Och igår var det ju egentligen TTT dag ... får se hur jag gör med den, men jag gillade ju veckans tema så vill typ göra den.

Frågan lyder hursomhelst: Hur har du organiserat dina bokhyllor? Efter tema, efter ämne, efter format, efter färg, efter författare, eller… 

Just nu har jag de faktiskt organiserade enligt färg! Jag har alltså en liten bokrehnbåde i bokhyllan :)) Förutom pocketarna och några olästa som jag tycker är speciellt fina och som inte rymdes. Jag brukar ordna om dem rätt så ofta,  faktiskt. För det är ju så roligt! Men nu senast blev det alltså såhär. Hade dem enligt förlag ett tag, men sedan fick jag nya hyllor så ...

Och det var hela uppdateringen för den här gången. Imorgon ska jag till frissan och packa inför stafettkarneval i Vasa (!!!), så vet inte hur det blir med inläggen. Men ska försöka tidsinställatt något då jag ju är borta både fredag och lördag sedan. Puss hej!

2 kommentarer:

  1. Tycker det är snyggt med färgsorterade bokhyllor, men om jag hade så tror jag att jag skulle ha svårt att hitta :)

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du har sorterat som en regnbåge! Så skulle jag vilja ha men det passade aldrig. Sen kanske det skulle bli svårt att hitta.

    SvaraRadera