onsdag 4 november 2015

Top Ten Debut Authors Whose Sophomore Novels I'm Looking Forward To

Hej på er!

Long time no see. Men det var inte riktigt sant för det är bara drygt en dag sedan jag skrev senast ... känns mycket längre! Hursmhelst så var det ju meningen att TVÅ inlägg skulle dyka upp igår. Inte ett enda gjorde det va'? Så därför får båda skrivas idag istället och de inlägg som hade planerats för idag får skjutas upp på.

Idag är det inte tisdag men jag tänker köra Top Ten Tuesday för det, veckans tema är halvt valfritt och då har jag valt: topp tio debut-författare vars följande verk jag ser fram emot. Nu är jag inte helt hundra på att det är det som rubriken faktiskt betyder men det är en sidosak ... över till författarna!
  • Jesse Andrews debut Jag & Earl & tjejen som dör läste jag ju rätt så nyligen. Jag tyckte den var helt okej och kan definitivt tänka mig att läsa mer av honom, som t. ex. The Haters, hans andra roman.
  • Katarina Sandberg får gärna skriva mer, för Vi är inte sådana som i slutet får varandra var ju himela braa!
  • Christina Lindström har väll iochförsig redan gett ut en till bok, men den var för baarn ... (säger jag som påstår att litteratur är litteratur och funkar för alla ...) Hon skulle gärna få ge ut någt mer i stil med Hälsningar från havets botten!
  • Tahereh Mafi är ju lite av en bubblare, då hon redan skrivit en hel trilogi. Men om man tänker den som ETT verk så ... ser supermycket fram emot vad hon skapar utanför Juliette-trilogin!
  • Victoria Aveyards debut har nog ingen missat, jag läste ju rätt så nyligen och tyckte den var rätt så bra då. Kan. Inte. Vänta. På Glass Sword!
  • Sara Ohlssons Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag har jag läst två gånger ... snälla ge ut nåt mer?
  • Kristin Cashore är det samma sak med som med Tahereh Mafi - hon har skrivit en trilogi. En väldans bra sådan. Vars sista del kom ut 2012!!! Tycker det börjar vara dags att skriva någt mer nu, faktiskt.
  • Carol Rifka Brunts debut Låt vargarna komma är ju megahypad. Tycker hon med kunde ge ut nåt mer ...
  • ÄLSKADE ju Josephine Bornebusch debut, Född fenomenal och hoppashoppashoppas hon skriver minst en till!
  • Slutligen: Sandra Beijer som skrivit det lilla mästerverket Det handlar om dig. Hon skriver lite hela tiden att hon håller på med bok två, men det verkar gå långsamt. Jag vill att det ska gå snabbt. Jag vill ha den i mina händer helst nu. Snälla bokanden?
Det var det! Vilka debutförfattare önskar ni gav ut en till bok, typ NU?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar