lördag 17 oktober 2015

Bokmässan dag 3

Tjolahopp nu ska jag berätta om sista dagen jag var på Bokmässan i Göteborg!
Dagen börjades med hotellfrukost. Ser ni det där som inte SER sådär himla aptitligt ut på den vänstra bilden? Det ÄR supergott. Det är havregröt, tinade frusna jordgubbar, kokosflingor, honung och havremjölk. Mummaaa.
Den fortsatte med väntande på rätt spårvagn.
Så var det ju mässa också! Det första jag gjorde var att köpa Gudar & Monster och sedan lyssna på Laini Taylor och typ medverka i "workshopen" genom att skissa Brimstone. Efteråt signerade Laini min bok! Och jag hade bråttom för Clara Henry skulle prata och JAG SKULLE JU HINNA FÖRST I KÖN TILL SIGNERINGEN.
Det hände inte. När jag kom från Lainis workshop med andan i halsen, möttes jag av en hand som höll  Ja jag har mens, hurså? i luften och massoooooor med flickor efter boken. Så jag joinade och trodde att jag var rätt så långt fram i kön. Men det var jag inte. Så än en gång köade jag i några år och slutligen signerade Clara en bok till mig och Olivia och en annan till en vän i Finland. Och jag tog en himla selfie med henne! En suddig en, där jag har väldans konstig min. Men en SELFIE MED CLARA HENRY! Eh.
Och kön till Clara hade varit så lång att jag inte hann lyssna på Lisa Bjärbo utan bara få min bok (som jag påbörjat kvällen innan) signerad. Hon skrev så fint! Var väldigt kul att se henne med, även om jag inte direkt hann PRATA med henne.
Sven Nordqvist hade jag tänkt se på fredag, men nu såg jag att han signerade så SNABBT ringde jag mamma och pappa och de köpte bok och Sven signerade den till alla sex barn i min familj.
Mamma Mu & Kråkan och Bamse gick omkring
Och juste! Emma vann min tävling, grattis än en gång hoppas du gillade vinsten! (Och tusen tack alla som var med! Var jättekul att lösa era svar :')) Så henne mötte jag upp och gav vinst till. (Och vet ni? Hon HAR LUNCHAT MED LISA BJÄRBO!!!)
Det sist som hände på mässan på söndag var att Natalia Batista signerade en bok till mig. Hur signeringen såg ut fick ni ju se i en VIDEOOO!
Så var det slut på Bokmässan 2015 för mig.
Hejdå Göteborg! Var förresten i Gothia Towers VIP-lounge som bokbloggarträffen på fredag höll till.
Så vr vi på flygfältet igen. Vi åt både franskisar (eller pommes frites) och chokladboll och kollade runt lite förrän planet steg igen.
Till Arlanda!
På Arlanda skulle vi stanna i flera timmar, så vi köpte tidningar och snacks.
Jag drack en varm soppa. Tiden gick långsamt men så plötsligt flög vi igen och landade i Finland.
Hej Finland!

Var så himla sjukt och roligt och allt på samma gång att träffa er alla, eller ni som var där då. Tusen tack för mässan och hoppashoppasHOPPAS vi ses igen!!!!

Slut på bokmässa för mig!

| dag ett | dag två |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar