onsdag 9 september 2015

Would you rather-tag

Hejhej allihopa där ute i cybervärlden!
Jag har blivit taggad av bästa Alban att göra "would you rather"-taggen om böcker. Vet inte vem som började ..? Men första svenska bokbloggaren som gjorde den skulle jag tro var Bella. Mycket svåra frågor, men ändå rolig tagg så let's go!
Would you rather only read trilogies or only read stand-alones?
Alltså hmm ... håller ju med de flesta andra om att båda har sina fördelar. Men trilogier, tror jag ändå - älskar när det finns mycket att läsa om karaktärer man älskar!
Would you rather read male or female authors?
Vi skippar denna fråga va'?
Would you rather shop at Barnes and Nobles or Amazon?
Det är väl då fysiks bokhandel vs. nät? Men alltså fysisk, för älskar att gå omkring och känna på böckerna och välja en och köpa den och gå hem med den ... <333 Samtidigt finns ju inte allting i fysiska och nätbokhandlar är myyyycket billigare ... men fysisk ändå, tror jag.
Would you rather books were made into TV-shows or movies?
TV-serier! (Harry Potter som TV-serie - hur amaze!?!?)
Would you rather be a professional author or reviewer?
Som jag känner just nu så skulle jag säga recensent pga mina författardrömmar ligger lite och dammar i ett hörn atm. Samtidigt älskar jag att skriva när jag väl har en idé. Att försörja sig som antingen författare eller recensent skulle vara rätt så underbart, oavsett vilket.
Would you rather be a librarian or a bookseller?
Jag tänker mig att båda är rätt så lika egentligen? Men kanske bibliotekarie, skulle älska att hjälpa kunder hitta böcker de söker <3. (Nog för att man gör det i butiker också ...)
Would you rather read ebooks or physical books?
För tillfället gillar jag e-böcker hemskt mycket eftersom jag i princip alltid kan ha dem med mig, man kan markera saker och ställa in textstorlek etc. Men alltså älskar ju att faktiskt HA boken, känna den, äga den, titta på den etc. Så fysiska vinner nog.
Har ingen som helst aning om vem som gjort men taggar Klara, Anna och Agnes iallafall.

3 kommentarer:

  1. Svar: Ja, det skämtet i HP4 är verkligen hur roligt som helst, och det är sorgligt att det verkligen inte går att översätta på något bra vis :( Men nu har du ju hört det i alla fall! :D

    SvaraRadera
  2. Svar: Åh, vad roligt att du kommer till Bokmässan! Jag ser supermycket fram emot att träffa dig :D

    SvaraRadera