torsdag 9 juli 2015

I min brevlåda #38 Rabén&sjögren & e-bok

Hejhej! Mycket snabbare än vad jag läser fortsätter det komma ut böcker - därför också hem till mig! Dessa har jag egentligen fått redan för ... tre veckor sedan? *oj* Men av någon anledning har jag inte skrivit om dem. Nu verkar det ju förresten ha blivit lite lugnare igen för på de tre veckorna har jag bara hunnit få en till bok, som dessutom egentligen kom ut redan för ett tag sedan och som jag nu fick som e-bok.
Paris, Lola & jag av Moa Eriksson Sandberg hade jag sett mycket fram emot så den började jag genast läsa. Ni har ju redan fått en liten sneakpeak av mitt omdöme, jag blev alltså rätt så besviken.

Jagad är andra delen i Spirit Animals-serien där varje del är skriven av en ny författare. Den här gången Maggie Stiefvater! Kan hon väcka berättelsen från den slummer den befann sig i i första delen, Vild, eller kanske försätta den i dvala för gått? Vi får se, men jag har mina aningar om att det kan bli liiite bättre iallafall.

Den sista boken rabėn&sjögren så generöst skickade till mig var årets Sarah Dessen på svenska, alltså Du är aldrig ensam. Recensionerna på den har börjat dyka upp lite här och där nu och de flesta verkar tycka att den är en typisk Dessen, varken mer eller mindre, men lite mörkare än innan ..? Hmm, får se vad jag tycker. Tusen tack för de fina böckerna, rabėn&sjögren!
*det går inte sådär jättebra att fotografera skärmen på en pekplata utomhus. Bara så ni vet*
Modernista mailade bokbloggarna om sommarens böcker och uppmanade oss att maila dem tillbaka om vilka vi ville läsa, så det gjorde jag. Cinder av Marissa Meyer kom ju egentligen ut någongång på slutet av vintern, typ, men jag flikade in en förfrågan om den med. Jag fick den som e-bok, vilket ju var lite tråkigt eftersom omslaget är SÅ HIMLA VACKERT AH, tror jag antagligen också kommer köpa den ... men min nyfiken var så stor så jag redan påbörjat, eh. Har inte kommit så värst långt att jag kan säga mycket än, men dåligt har det iallafall inte varit! (Ganska rädd också för den här, för alltså ... ALLA verkar ju tycka den är SUPERbra!?!) Tack för den, Modernista!

Något ni läst eller vill läsa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar