torsdag 4 juni 2015

Extraordinary Means Tag

Jag har blivit taggad *för ett tag sedan* av Nelly att göra en liten tagg om vad jag skulle göra för böcker. Here we goo!
 
1. I would give up the internet for a month for a signed first edition of this book.
The Rose Society av Marie Lu. Please give it to me NOW. (Det som Sandra Beijer skriver på nu skulle inte heller skada. Eller Djupa ro. Eller (M)ornitologen.)
2. I would give up pizza for a year if it meant I could sit next to this author on a long plane ride.
Den här "frågan" funkar inte riktigt för mig för att 1. äter knappt pizza och 2. jag kan inte säga att jag direkt fastnar för författare. Alltså möjligen J.K.Rowling då (pga skulle vara u n d e r b a r t att prata om Harry Potter med henne - hur tänker hon kring det? Varför gjorde hon så? Osv) eller Sandra Beijer (pga mest inspirerande personen jag inte känner).
3. I would sit through a thousand hours of commercials if it would ensure that Hollywood made this book into a movie.
Jag skulle ha sagt Jellicoe Road om jag inte visste att den redan håller på att bli film. Eller kanske inte - vill inte direkt att Hollywood ska göra bild av den texten ... Men alltså Legend-trilogin tror jag kunde bli supercool som Hollywood-film. Den ska ju dock typ bli det, men det ska ju de flesta.
 
4. I would never read a new book again if it meant I could live inside this book.
Men alltså HARRY POTTER duh. Typ femman för att 1. jag kunde hindra SPOILER Sirius död SLUT PÅ SPOILER och 2. jag är lika gammal som de är i femman nu ^-^.
 
5. I would let my google search history be made public if it meant I could be best friends with this author.
Se svar två. Förövrigt vet jag inte heller *knappt* någon författare som är lika ung som jag, tror inte jag skulle ha så hemskt mycket gemensamt med någon som är typ 30+ eller vad författare nu är.

6. I would donate everything I own to goodwill if it meant I could date this book character in real life.
Mitt spontana, snabba svar är Enzo (Den unga eliten). Så det skulle det väll antagligen vara efter en lång stunds tänkande med.
 
Sedan ska man ju tagga! Orkar inte kolla vem som gjort och inte gjort så taggar på känsla: Hannah, Alba, Vilma och Amanda. Om ni redan gjort behöver ni förstås inte göra! Annars läser jag gärna era svar ;D.

5 kommentarer:

 1. Tack så jättemycket för taggen! :D Och jag älskar dina svar ;D
  Kraaam <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod, ska bli spännande att se dina svar! Vad roligt :D
   Kramar <3

   Radera
 2. Tack för taggen! Och fastnade du så mycket för Enzo? Jag kände inte riktigt att jag fick grepp om honom men det kanske bara betyder att jag borde läsa den en gång till? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! Och alltså hm ... ja och nej. För håller delvis med dig, men det var väll så att det där lilla man fick av honom så gillade jag typ väldigt mycket, eller nåt ..? Han är liksom sådär underbart mystisk bara hehe ... men nu när jag faktiskt BÖRJADE tänka på andra så kommer jag ju på rätt så många haha .. x) Typ Elend (Mistborn), älskaaar Elend ... men lite samma med honom som med Enzo, men jag har ju bara läst första delen så mer får man ju hoppeligen veta ...

   Radera
 3. Tack så mycket för taggen! :D <3 det känns som att den kommer bli lite små klurig att göra, men självklart ska jag göra den!

  Kraam på dig bästa! <3

  SvaraRadera