tisdag 21 oktober 2014

I min brevlåda #29 e-bok och efterlängtat från rabén&sjögren

har målat min bordskiva med tavelfärg. är ultranöjd! (tror jag skriver om det senare)
 
 
Wii! Jag skulle nästan ha lust att säga "äntligen", men det skulle liksom inte funka då jag inte väntat på den särskilt länge eftersom jag läste första delen rätt så nyligen ... Men okejdå. ÄNTLIGEN är Det oändliga havet av Rick Yancey här! Älskar ju Den femte vågen så OM jag är peppad! Men den är väldigt mycket kortare än första boken, är den inte? Det var jag inte beredd på. Nåja - bra hoppas jag iallafall den är. Riktigt riktigt bra.
 
Och så fick jag den där andra väldigt fina boken också! Som redan är utläst. Vill ha dig så illa av Gunnar Ardelius handlar om sex ungdomar som slutat gymnasiet, vilsenheten efter det och kärlekens makt. Riktigt bra var den - men det är ju Gunnar Ardelius. Och han var en mästare med orden i sin debut Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket också - så vad annat kan man vänta? "Uppföljaren" (som är något längre och jag inte tagit tag i än trots att jag lånat hem den från biblioteket flera gånger) heter Bara kärlek kan krossa ditt hjärta och är tyvärr inte läst. (Alltså bara titlarna!) Men nu blev jag nyfiken igen efter den här. Recension borde dyka upp under denna vecka! (För den är redan skriven men har andra inlägg också så måste dela upp det lite. Nu när jag plötsligt har saker på lager.)
 
Tack så hemskt mycket för båda böckerna, rabén&sjögren!
 
Så beställde jag rec-ex från B. Wahlströms också, som jag antar skickar mest e-böcker nuförtiden (lite bu på det men fullt förståbart). Fick Överlevarna (The Young World #1) av Chris Weitz (så snygg deras "nya" hemsida är!), som är någonsorts dystopi där alla vuxna dött. Vet inte mycket mer än det - vet inte ens vad andra tyckt om den! Ska bli spännande att läsa något helt okänt, men är tyvärr inte lika sugen nu som jag var när jag beställde ... nåja, ska nog ändå försöka läsa snart.
 
Tack för e-boken, B. Wahlströms!
 
Nån av dessa ni läst/ är nyfiken på? Kommentera gärna era tankar! (Älskar kommentarer. Bara så ni vet.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar