söndag 28 september 2014

Uppdatering om livet i allmänhet och böcker i synnerhet

Jag veeeet att det blivit rätt mycket recension på recension på sista tiden. Väldigt sällan dessutom. Men jag har varken ork, tid eller inspiration till något annat - och jag måste ju faktiskt skriva alla recensioner någongång.
Men min hög med böcker som ska recenseras har faktiskt minskat mycket på sista tiden. Kanske mest för att jag inte läst något ... min läslust har faktiskt nått botten ordentligt nu på sista tiden. Jag läste ut Om jag stannar nyligen (recension borde komma. Spoiler - jag gillade den mycket.) och efter det tänkte jag läsa Fyra dagar - fyra nätter, men jag har inte orkat. Och mobilen har plingat till hela tiden och jag har slötittat film istället.
Och det här inlägget är inget förlåt mig jag är snart tillbaka för det vet jag inte riktigt om jag är. Jag har planer för varje dag nästa vecka och jag vet faktiskt inte om det kommer bli så mycket ändring på den saken nu framöver. Jag är trött varje dag och skolan tar i princip all min tid.
Det kommer dyka upp en recension på Röd som blod imorgon, efter det får vi se hur länge det tar för mig att skriva något igen. Hoppeligen inte för länge för jag har inte så mycket på onsdag så kanske kommer ett inlägg med små recensioner (Naomi & Ely, Boktjuven och Frost. Möjligen Om jag stannar också.).
Nu ska jag sluta klaga, fick nya underbara ljusröda stövlar igår (efter att ha klippt sönder de andra med gräsklipparen ...), hade extra skoldag (bläääh. Kanske förklarar min lätta depression.) och hade extra FBK övning idag eftersom vi har tävlingar imorgon. (Gick jättebra förresten! Men tog mycket tid.)
Så förlåt om bloggen inte uppdateras så ofta nu. Ska verkligen försöka skriva mera, men det finns liksom inte så mycket tid. Hursomhelst, hoppas ni har det bra och njuter av hösten! (Min favoritårstid. Älskar älskar älskar hösten.)

2 kommentarer:

 1. Tråkigt att du känner som du gör, men hoppas du får mer tid och lust till läsning och skrivande snart! ^^

  Läste också Om Jag Stannar nyligen, och tyckte välidgt mycket om den. Ska bli kul o få läsa recensionen av den när den kommer upp ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas jag med, för är ju liksom det jag helst vill göra :S

   Kommer antagligen ingen lång recension, då jag inte fann så mycket att kommentera med den mer än att den är fin och så, men roligt att du vill läsa iallafall - borde komma upp något rätt snart! :)

   Radera