måndag 20 januari 2014

Lite kort om vad jag gjort när jag inte bloggat

 Längesen sist! Jag saknar ju egentligen att blogga. Men jag tar inte i det. Hel enkelt. Fast jag vill. Och jag känner inte att jag har tid heller. Och jag läser inte. Jag bara...  Så meningen med det här inlägget var kind of a förlåt och uppdataering om vad jag gjort ... om ni är instresserade. :-)


Jag har besökt Starbucks för första gången i mitt liv. Jag var i Helsingfors på shoppingtur och vi ... ja, shoppade. Och drack goda glassdrickor på Starbucks.


Jag bakade en kladdkaka för att jag var sötsugen och kladdkaka är gott och lätt.
Det var rätt sent och jag ville inte läsa men inte heller lägga mig så jag rev ner alla böcker fråm bokhyllan och gjorde om ordningen. Vissa gömde jag bort ... för vet ni, de hade det trångt.


Resultatet.

Jag gjorde mat och åt när jag kom hem från ... minns inte vad. Men det blev bråttom och jag hann inte äta och när jag kom hem var jag utsvulten och åt upp allt som var kvar utom all potatis.

 Jag var på övernattningspartaj hos fina Filippa tillsammans med Nea och vi såg på film och åt ohälsosamt och skrattade och ja ... det var lyckat! <3

Typ nästa vecka träffades jag och Filippa och Veera hemma hos Veera som bor vid havet. Vi sjöng singstar och pratade och åt chips och bara var.
Jag tycker om sånt.


Jag tog selfies eftersom det är roligt och böt profilbild på facebook. Men inte till den där. ^^
Byxorna är tidig födelsedagspresent jag själv skulle shoppa. Jag älskar dem och har gått med dem hela tiden. <3


Jag firades en söndag innan jag egentligen fyllde år. Jag hade bakat hallon-mandelmassa bullar och de smakar ärligt talat helt otroligt. <3 Och mamma och jag fixade en chokladkaka som jag råkade glömma bort lite i ugnen men det gjorde inte så mycket för den var kind of perfect anyway... Och prinsesskaka ville jag ha. Fryst från butiken som inte riktigt tinat än.


Den femtonde fyllde jag år påriktigt. Jag blev 14. Och det känns så mycket äldre trots att det inte gör det men egentligen har ju inte ålderns stor skillnad. Oavsett är det roligt att fylla år och jag ville ha Kärleksmums. Så det gjorde vi.


Jag fick världens mysigaste lila filt från IKEA. Så varm! Och ett blommigt dödskallepåslalanset från H&M HOME. Jättefiiiint!
Så fick jag Ginger & Rosa som jag velat se länge. Såg den i förrgår och ... usch gud vad den var hemsk. Inte dålig, utan det den handlade om var bara så otroligt sjukt. Var verkligen inte det jag hade förväntat mig ... men tyckte att den var bra iallafall. Även om jag får sjukt i magen av den.
Så fick jag ett Suger crush nagellack i världens underbaraste färg. Har dock inte provat än för jag orkar inte ta borde mitt gamla....

 Jag fick pengar till födelsedagen av släkten och med de pengarna köpte jag en ljusröd Samsung Galaxy Core Plus. Hittills tycker jag jättemycket om den! :-) Har känt mig lätt gammalmodig när jag gått omkring med min gamla som inte ens har internet ... eller man kan väl ha till den men jag hade inte.
Det dåliga med den här är ändå att jag börjar bli lite beroende av den... Ännu en orsak till att jag inte bloggat. :P


 I förrgår blev jag beroende av Veronica Maggios sånger. Nu har jag lyssnat egenom hennes album Satan i gatan och Handen i fickan fast jag bryr mig hundra gånger. Har försökt med hennes äldre men gillar nästan inte alls.
Hennes sångers texter går liksom rakt in i hjärtat på mig och jag kan bara lyssna - inte göra något annat.
Speciellt Sju sorger är så fin att jag nästan börjar gråta.


 Men hörni. Nån som har ett världens-bästa-få-tillbaka-läslusten-boktips så ropa till! Nåt som inte är Harry Potter. Nåt som är kärlek och vackert språk och tonåringar och sånt. Känner mig mest på humör för Sandra Beijers debut just nu men den har ju tyvärr inte kommit ut... :P

Ha det bäst!(alla bilder är tagna med Nikon 1 J2 och får inte lånas utan min tillåtelse)

2 kommentarer:

 1. Hej, har du läst Vampire Academy? Det är en av mina favoritserier! Om du inte har läst dem är det ett måste! Jag vet att den första eller mest den andra boken bara är okej böcker men sen ouff, det är då det blir riiktigt bra! Dem blir bara bättre och bättre för varje bok (2:an händer det inte så mkt i men aja skitsamma) den är helt awesome! Får alltid tillbaka läslusten när jag läser VA, iaf för tillfället ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, har faktiskt inte läst dem! :) Men funderat på det länge nu ... det kommer ju film snart och allt!
   Dessutom om du säger att de är så bra, så ska jag väl tro dig. Får försöka med det. Snarast!
   Tack för tipset och kommentaren! <3 :D

   Radera